Aluminium Pergola

Bent u op zoek naar een sfeervolle aluminium pergola? Wij leveren en plaatsen pergola’s van het topmerk Aluminium Pergola. Dit Nederlandse merk maakt sfeervolle en onderhoudsvrije pergola’s die u volledig naar eigen wens kunt samenstellen. U bent dus niet afhankelijk van standaard afmetingen, kleuren en constructies. Bovendien kunt u de pergola zelf eenvoudig monteren. Deze bestaat namelijk uit losse onderdelen die u makkelijk aan elkaar kunt koppelen.

Verkrijgbaar met zonwering en windscherm

Optioneel kunt u de pergola voorzien van een zonwering of windscherm, hierdoor bent u altijd beschermd tegen de zon en wind. Ook kunt u kiezen voor houten of aluminium lamellen. Deze geven uw pergola een unieke uitstraling.

Vraag een gratis offerte aan

Richtprijs (300 x 400 cm) is € 2.750,-

Incl. installatie, montage en tekening


Aluminium frame is leverbaar in alle RAL-kleuren

Het aluminium frame van de aluminium pergola is standaard afgewerkt met een antraciet coating, maar deze is ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De populairste kleuren hebben we alvast voor u op een rijtje gezet:


Eenvoudig zelf te monteren

U kunt de Aluminium Pergola zelf eenvoudig monteren. Het frame bestaat namelijk uit losse onderdelen, zoals staanders, liggers, muurliggers en tussenliggers. Deze kunt u naadloos aan elkaar koppelen. Zo ontstaat er een oersterke constructie. Ook kunt u de aluminium pergola op verschillende manieren plaatsen. U kunt deze bijvoorbeeld vrijstaand plaatsen, maar u kunt de liggers ook aan de muur monteren.

Laat uw pergola vakkundig plaatsen

Onze tuinspecialisten kunnen uw pergola vakkundig plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onderhoud & garantie

Dankzij het aluminium frame en de sterke poedercoating is de pergola zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft de pergola dus niet steeds opnieuw te schilderen. Wel is het goed om de pergola om de twee jaar schoon te maken met een niet-chemisch schoonmaakmiddel.

Bij Aluminium Pergola krijgt u altijd 2 jaar volledige garantie. Wanneer u in deze periode problemen ervaart, lossen wij dit direct voor u op.

Wie is Renson Outdoor?

Renson Outdoor is wereldwijd een van de koplopers als het gaat om concepten voor outdoor living. De materialen die gebruikt worden, worden gekenmerkt door duurzaamheid, comfort en hoogstaande kwaliteit. Alle overkapping, gevelelementen, carports en tuinelementen passen in dezelfde soort stijl. Hierdoor heeft alles dezelfde look-and-feel. Uw buitenruimte wordt hiermee echt een verlengstuk van uw woonhuis, waardoor u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting