Aluminium Pergola

Bent u op zoek naar een sfeervolle aluminium pergola? Wij leveren en plaatsen pergola’s van het topmerk Aluminium Pergola. Dit Nederlandse merk maakt sfeervolle en onderhoudsvrije pergola’s die u volledig naar eigen wens kunt samenstellen. U bent dus niet afhankelijk van standaard afmetingen, kleuren en constructies. Bovendien kunt u de pergola zelf eenvoudig monteren. Deze bestaat namelijk uit losse onderdelen die u makkelijk aan elkaar kunt koppelen.

Verkrijgbaar met zonwering en windscherm

Optioneel kunt u de pergola voorzien van een zonwering of windscherm, hierdoor bent u altijd beschermd tegen de zon en wind. Ook kunt u kiezen voor houten of aluminium lamellen. Deze geven uw pergola een unieke uitstraling.

Vraag een gratis offerte aan

Richtprijs (300 x 400 cm) is € 2.750,-

Incl. installatie, montage en tekening


Aluminium frame is leverbaar in alle RAL-kleuren

Het aluminium frame van de aluminium pergola is standaard afgewerkt met een antraciet coating, maar deze is ook verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De populairste kleuren hebben we alvast voor u op een rijtje gezet:


Eenvoudig zelf te monteren

U kunt de Aluminium Pergola zelf eenvoudig monteren. Het frame bestaat namelijk uit losse onderdelen, zoals staanders, liggers, muurliggers en tussenliggers. Deze kunt u naadloos aan elkaar koppelen. Zo ontstaat er een oersterke constructie. Ook kunt u de aluminium pergola op verschillende manieren plaatsen. U kunt deze bijvoorbeeld vrijstaand plaatsen, maar u kunt de liggers ook aan de muur monteren.

Laat uw pergola vakkundig plaatsen

Onze tuinspecialisten kunnen uw pergola vakkundig plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onderhoud & garantie

Dankzij het aluminium frame en de sterke poedercoating is de pergola zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft de pergola dus niet steeds opnieuw te schilderen. Wel is het goed om de pergola om de twee jaar schoon te maken met een niet-chemisch schoonmaakmiddel.

Bij Aluminium Pergola krijgt u altijd 2 jaar volledige garantie. Wanneer u in deze periode problemen ervaart, lossen wij dit direct voor u op.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting