Atelier Vierkant - AUO

De AUO serie van Atelier Vierkant is handgemaakt en heeft een uniek en eigentijds design. Deze pot is in samenwerking met Osiris Hertman en Atelier Vierkant ontwikkeld. De Nederlandse architect Osiris Hertman heeft daarnaast samen met Atelier Vierkant de UO serie heeft ontworpen.

AUO Atelier Vierkant

De AUO serie heeft een kenmerkende design structuur. Deze potten hebben een cilinder achtige vorm, waarvan de onderzijde taps afloopt. Op deze cilinder achtige pot is een unieke honingraatstructuur aangebracht.

AUO serie in eigen stijl

Deze handgemaakte potten zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Daarnaast kan er gekozen worden uit 1 van de 8 klei kleuren van Atelier Vierkant, waardoor de pot altijd naar wens kan worden geproduceerd

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close