Atelier Vierkant - Kleur en structuur

De handgemaakte aardewerk potten van Atelier Vierkant wordt vervaardig met klei. De potten kunnen in verschillende natuurtinten en structuren worden uitgevoerd. Daarnaast zij de potten bestand tegen continue blootstelling van UV-stralen en vocht. Daarnaast zijn de potten van Atelier Vierkant vorstbestendig.

Kleuren van Atelier Vierkant

De potten kunnen uitgevoerd worden in 6 verschillende natuurtint. Er is hierdoor altijd een kleur die bij u en uw tuin past.
U kunt kiezen uit; Red, Black, Grey, White, Extra White en Cork. Deze natuurtinten worden vervaardigd door de juiste natuurlijke oxides toe te voegen aan de klei.

Structuren van Atelier Vierkant

Bij diverse potten van Atelier Vierkant kunt u kiezen uit een specifieke structuur. De mogelijke structuur is per model verschillend, dit is bepaald door de keuze van de ontwerper. Momenteel is er een keuze uit 16 verschillende structuren.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden naar de mogelijkheden en kleuren van Atelier Vierkant? Wij helpen u graag in onze inspiratieruimte waar wij alle 6 de kleitinten kunnen laten zien.