Barts Food Factory

De buitenkeukens van Barts Food Factory hebben een natuurlijk karakter, die past in elke omgeving, door zijn eigentijds design en het gebruik van de juiste materialen. De outdoor keuken kan vrijstaand geplaatst worden op uw terras of daarnaast onder een buitenverblijf worden geplaatst.

Een buitengewone kookervaring

De praktische buitenkeuken van Barts Food Factory zijn naar eigen wens samen te stellen door de modulaire opbouw. Zo kunt u kiezen voor een standaard (Wallo) opstelling. Waar u bijvoorbeeld het vlees kan marineren of een heerlijke salade op klaar maakt. Of u kiest daarnaast voor een uitgebreide (Cabin of Specials) opstelling, waar dus uw BBQ of Green Egg geïntegreerd kan worden in uw buitenkeuken.

Materialen en kleur

De modules zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige betonmortel. Vandaar dat de modules vorstbestand, onderhoudsvrij en kunnen zonder bescherming buiten blijven staan. Door middel van toevoeging van pigmenten krijgen de keukens een unieke uitstraling en kleur.
De buitenkeukens zijn verkrijgbaar in twee kleuren;

  • Congrey (grijs) de kleur van puur beton;
  • Carbon (antraciet) een stoere warmere kleur.

Nederlands design en productie

De modulaire buitenkeuken wordt element voor element gemaakt in Nederland en is hierdoor uniek. De hoogwaardige gietmortels en pigmenten worden gegoten in stalen mallen. De elementen zullen daarna minimaal 24 uur uitharden in de mal. Door deze unieke productie is het mogelijk om uw wensen te integreren. Daarmee kunt u uw eigen BBQ tot prachtige spoelbak laten intergreren, waar u bijvoorbleed uw verse groente uit de groentetuin kan afspoelen.

Barts Food Factory – Series

De buitenkeukens van Barts Food Factory zijn verkrijgbaar in 3 verschillende series die één voor één hun specialiteiten qua mogelijkheden en in beleving uniek zijn.

  • Wallo Serie – Eenvoud en rust
  • Cabin Serie – Doordachte verhoudingen
  • Specials Serie – Unieke samenstellingen

Maak een afspraak

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close