Bolster

Bolster Design is een Hollands merk met duurzame buitenmeubelen. De meubels van dit nieuwe merk zijn doordacht, comfortabel en staan voor duurzaamheid. Het design kenmerkt zich aan stoere en robuuste materialen met verfijnde en subtiele details.

Bolster Design, Modulaire Douglas buitenmeubelen

Dankzij het modulaire lounge-systeem kunt u eindeloos combineren en heeft elke loungeset een eigen dimensie. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in uitvoeringen van het model 003.

Douglas houten meubelen

De buitenmeubelen zijn gemaakt van een fantastische houtsoort Douglas. Kenmerkend van deze houtsoort is de structuur, de nerven en de vergrijzing die na verloop van tijd plaats vindt. De meubels zijn verkrijgbaar in de naturel kleur BLOND en de diepdonkere DARKENED uitvoering.

Stel u eigen Bolster samen

Het merk maakt gebruik van 31 kleuren Olefin stof, u kunt dus eindeloos combineren met de kussens. De Olefin stof is kleurvast, slijtvast en sterk.

Nieuwsgierig naar Bolster? Kom langs!

Benieuwd naar dit nieuwe oer-Hollandse merk? Kom proef-loungen en ervaar het zelf in onze inspiratieruimte. De nieuw ingerichte sfeerkamers staan voor u klaar.

Maak een afspraak

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close