Bromic Heaters

Bromic Heaters zorgen voor een heerlijk buitenklimaat. Zo kunt u bijvoorbeeld lekker lang natafelen met vrienden of familie, genieten van een goed boek of gewoon even helemaal wegdromen. De heaters van Bromic zijn van Australische komaf en geven een optimale warmte die niet verwaaid. Dit komt door de krachtige infrarood verwarmingselementen.

Modellen

Er zijn twee modellen verkrijgbaar: Platinum Smart-Heat Electric en Tungsten Smart-Heat Electric.

Platinum Smart-Heat electric
Tungsten Smart-Heat electric

Naast elektrische heaters, levert Bromic ook terrasverwarmers op gas. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Warmtebereik

Bromic heeft verschillende series die variëren in watt en warmtebereik. Bent u benieuwd hoeveel vermogen u nodig heeft om uw buitenruimte optimaal te verwarmen? Kijkt u dan eens naar de onderstaande tabel:

Serie (watt) Warmtebereik
2000w Circa 6m2
3000w Circa 9m2
4000w Circa 12m2
6000w Circa 15m2

Bevestigingsmogelijkheden

U kunt Bromic Smart-Heaters op verschillende manieren bevestigen. Zo kunt u kiezen voor een plafondbevestiging, maar u kunt de heaters ook aan de wand monteren.

Bedieningsmogelijkheden

  • Dimmer
  • Aan/uit schakelaar
  • Afstandsbediening

Wilt u meer over Bromic Heaters weten? Wij helpen u graag verder

  • Persoonlijk advies
  • Erkend dealer
  • Showroom 500m2

Ernst Baas Eigenaar
Ernst Baas
Mark Ontwerper/adviseur
Mark Hoogendoorn

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close