Buitenbeleving Noa Outdoor living

In West-Vlaanderen ligt het prachtige Noa outdoor living park. Het park is een groene oase met vele high-end bedrijven die hier in te zien zijn. Deze inspirerende tuin staat vol met meerdere thematuinen waarin deze high-end bedrijven te zien zijn.

Grand opening NOA

Op 24 oktober zijn wij van Ernst Baas Tuininrichting uitgenodigd bij de opening van dit nieuwe park. Tijdens de wandeling door dit park kwamen wij langs vele luxe paviljoens en buitenverblijven van Renson. Enkele buitenverblijven waren uitgevoerd met beweegbare lamellen of geheel uitgevoerd met een vast canvas dak of een combi ervan. De mogelijkheden qua wanden en afscheidingen werden ook prachtig getoond in deze showmodellen, van; screens, buitengordijnen tot aan verstelbare lamellenwanden.

De vele uitlopend tuinen van landschap, stads tot wellness waren aangekleed met meubelen, lampen en parasols van Royal Botania. De vloerbedekking in de buitenverblijven waren uitgevoerd met keramische of betonnen tegels van schellevis of met vlonders. Op de vlonders waren prachtige kleden van de Belgische firma limited edition.

Fabriek bezoek Renson

Naast de opening van het NOA concept werd ook de nieuwe fabriek geopend van Renson Outdoor. Tijdens de rondleiding gingen wij van het geautomatiseerde magazijn naar het gehele productie proces van opmaat maken van de lamellen, de unieke coatings van de lamellen tot aan de gehele technische installaties.

Delen:

Meer berichten