Exclusieve tuinmeubelen van o.a. Solpuri

Nu in onze inspiratieruimte de nieuwe Caro lounge serie van Solpuri.

Een prachtig en elegant design, dat ziet u terug in de Caro serie. Het aluminium frame met stringflex combineert prachtig met de nieuwe stof kleuren voor de kussens.

Door het combineren met verschillende stof kleuren maakt u, uw lounge set geheel naar eigen wens. Het modulaire loungeset bestaat uit  vele modules, waardoor u de set geheel naar eigen wens kunt opbouwen. Een echte Eye-Catcher uit de Caro serie is het XL-module. Deze bijzondere hoekmodule is groot en heeft een ronding die in een punt uitloopt. Dit zorgt er voor dat er een speelse en royale zit ontstaat.

Caro in onze showroom

De Caro lounge serie die wij in onze inspiratieruimte hebben staan is voorzien van “Deluxe watervaste stof”. Dit in de kleuren Bombay Pastel Blue, Calcutta Ocean blue en Sky Blue. Door deze 3 blauwtinten te combineren op het prachtige donkere antraciete frame ontstaat er een frisse look die zeker op menig terras rust zal uitstralen.

Club lounge

De reeds wel bekende Solpuri Club lounge hebben wij dit jaar in een andere kleur stelling laten uitvoeren. Het frame is uitgevoerd in een Dove kleurig aluminium frame met taupe kleurig string Flex. Op deze lichtkleurige loungebank hebben wij donker kleurige zitkussen toegepast (Bombay Graphite) wat er voor zorgt dat deze loungebank een stoere uitstraling heeft.

Daarnaast is de Club lounge ook leverbaar in een antraciet kleurig frame en tientallen andere stofkleuren.

Taupe kleurige Solpuri lounge serie

Solpuri in uw tuin?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de Caro en de Club lounge serie voor uw terras of wilt u komen proefzitten? Kom dan langs in onze inspiratieruimte en laat u adviseren door een van onze adviseurs.U bent van harte welkom !

 

Delen:

Meer berichten