Heatsail Disc in Piet Boon kamer

Afgelopen week is de nieuwste Heatsail Disc by Piet Boon bij ons afgeleverd. Deze infrarood warmtelamp is in samenwerking tussen de Belgische firma Heatsail en de Nederlandse ontwerper Piet Boon ontstaan.

Uniek aan de heater is dat deze geheel in de style van Studio Piet Boon is uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat dit element prachtig aansluit op de inrichting van uw woning of terras van Piet Boon.

Disc in 4 kleuren

De Heatsail Disc is leverbaar in 4 verschillende kleuren. Deze zijn een voor een samengesteld door Studio Piet Boon en sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Kleuren zijn: Coal (RAL 9004), Mud (RAL 7022), Pebble (RAL 7030) en Dust (RAL 7044). In onze inspiratieruimte hebben wij de Disc in de kleur MUD.

Eerste heater van Piet Boon in Nederland

In onze inspiratieruimte hebben wij de unieke primeur. Wij zijn de eerste winkel in Nederland die de Disc heeft staan! Vandaar dat onze Disc serie nummer 001 heeft.

Disc 1 van 1

Meer info?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de terras verwarmer voor op uw terras? Bel ons voor een afspraak om Heatsail Disc te komen bewonderen.

Delen:

Meer berichten