Ontwerp voor het nieuwe terras van Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud heeft ons gevraagd een gloednieuw ontwerp te maken voor het terras van restaurant Roest. Hierin komen onze kennis van de disciplines: tuininrichting, meubels en ontwerp optimaal samen. Met deze ingrediënten creëren we de ideale sfeerbeleving voor het restaurant en haar bezoekers.

Een ware natuurharmonie

In het ontwerp zijn wij de uitdaging aangegaan het strakke industriële ontwerp van het restaurant te verenigen met de natuur van de omgeving. Zo creëren wij met het gebruik van organische materialen in combinatie met het cortenstaal een ware natuurharmonie. Hiermee ontstaat een optimale sfeer om lekker te ontspannen tijdens het bezoek aan het restaurant.

Indelen doe je Smart

Door slim om te gaan met de beschikbare ruimte geven we vorm aan de belangrijkste functies van terras, te weten: Drankjes voor en na de Golf, Lunch, Loungen, Picknick, BBQ, Borrel Dineren en Evenementen. Hierin hebben we de ideale balans opgezocht zodat er een maximale capaciteit aan zitplaatsen beschikbaar is zonder af te doen aan de sfeerbeleving. Dit creëert het beeld dat men niet zomaar op een terras zit maar onderdeel wordt van een aangenaam en sfeervol geheel. De bezoeker zit zo gezegd niet op maar “in” het terras.

Duinen en grassen, een ononderbroken lijnenspel

De golfbaan heeft een uitstraling welke gefundeerd is op de duinen en grassen, deze basis hebben we doorgetrokken naar het terras zo wordt de sfeer tijdens het bezoek aan het restaurant niet onderbroken. In combinatie met de speelse vormen van de schaduwdoeken houden we de golvende lijnen in stand.

Steun het ontwerp en help het realiseren

Om dit mooie plan uit te werken en te realiseren is uw hulp van harte welkom. Kijk voor meer informatie op de pagina: http://www.golfbaanbentwoud.nl/sponsoring-terras.html

Uw terras

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw privé of horeca- terras? Maak een afspraak en kom langs voor vrijblijvend gesprek!

Delen:

Meer berichten