Gloster tuinmeubelen - Halo

De Halo Collectie van Gloster bestaat uit een 4-tal parasols. Zo zijn er twee Cantilever modellen en een 2-tal PUSH-UP parasols verkrijgbaar. De parasols hebben een eigentijds en uniek karakter. Het design, met vooral Zweedse invloeden, is afkomstig van Henrik Pedersen. Pedersen kennen we ook van de unieke series, zoals: Grid, Bay, X-Frame en Kay.

Gloster Cantilever parasol

De Cantilever parasols zijn overhangende parasols die ervoor zorgen dat uw parasol naast uw terras staat. Hierdoor bespaart u veel ruimte.

Gloster PUSH-UP parasol

De PUSH-UP parasols hebben een centrale mast. Deze werken middels een PUSH-UP systeem.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

De Halo serie is leverbaar in een 2-tal kleurencombinaties. Zo kunt u gaan voor de bekende Meteor kleur van Gloster of een White variant. De Meteor kleur wordt gecombineerd met een Grey fabric stof op de top. De White kleur wordt gecombineerd met een lichte Natural fabric stof. Deze twee kleurencombinaties zijn ideaal te combineren met o.a. de stijlvolle Grid en Maya lounge van Gloster. Deze beide frame kleuren komen terug in deze parasol.

Windbestendigheid 

De parasols uit de Halo Collectie zijn bestand tegen hoge windsnelheden. Wel moet u hierbij goed letten op het gewicht van de parasolvoet. Gloster adviseert hierin het volgende:

< 30 km/h30-40 km/h> 40 km/h
PUSH-UP50 kg50
3m Cantilever160 kg160 kg280 kg
4m Cantilever160 kg280 kgin de grond

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close