Gloster tuinmeubelen - Vista

De Vista lounge serie van Gloster is geïnspireerd door de prachtige jachten aan de ‘Franse Riviera’. De moderne jachten in combinatie met de prachtige horizon hebben gezorgd voor horizontaal minimalistische frame. De horizontale lijnen van de Vista lounge lopen door in de verschillende modules. Bij de afgeronde hoekmodule lopen de horizontale lijnen sierlijk door. Vandaar dat de Vista een echte Eyecatcher op uw terras is.

Special design

Het prachtige design komt vanaf de Engelse designer Carsten Astheimer. Hij heeft de loungeset ontworpen met een knipoog naar de hedendaagse markt. Het aluminium frame omlijst als het ware dit meubelstuk. De gepoedercoate frames hebben sterke horizontale lijnen, die door gebogen vloeiende vormen uw omarmen wanneer u erin plaatsneemt.

Luchtige modulaire lounge

De Vista lounge heeft een luchtige uitstraling door de horizontale lijnen. Deze serie is verkrijgbaar in vier verschillende modules, hiermee creëert u gemakkelijk een passende set voor uw terras of balkon. Daarnaast zijn er twee bijpassende bijzettafels ontworpen die de set compleet maken.

Zo kunt u met de hoek module en de centerunit een prachtige hoekopstelling maken. Door het toevoegen van de voetenbank creëert u een heerlijk Daybed waar u heerlijk in geniet van de ondergaande zon. Tevens kunt u de voetenbank gebruiken als bijzettafel als u heerlijk aan het borrelen bent met een gezelschap.

Modulaire Vista lounge

Vista lounge in stijl

Het aluminium basis frame is leverbaar in twee verschillende kleuren; Meteor en White. De zitkussens kunnen in 40 verschillende stofkleuren worden uitgevoerd. Deze stoffen variëren van water resistante stof, brandwerend stof of een van de touch stoffen. De vista lounge maakt u compleet met de prachtige rugkussens (Scatter cushion) die u eveneens in vele kleuren kan laten uitvoeren.

Proefzitten

Nieuwsgierig geworden naar de Vista lounge? U bent van harte welkom in onze inspiratieruimte te Waddinxveen, waar wij u graag vertellen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunt u ook komen proefzitten op deze prachtige lounge.