Heatsail – Hoogwaardige terrasverwarming - Disc By Piet Boon

De Belgische firma Heatsail en Studio Piet Boon slaan de handen in elkaar. Heatsail lanceert samen met Studio Piet Boon de nieuwe Disc by Piet Boon. In deze nieuwe outdoor heater is de expertise van de techniek van Heatsail samengevoegd met het vakmanschap en het design van de Nederlandse architect Piet Boon.

Design by Piet Boon

Voor het ontwerp van de nieuwe Disc heeft de studio gekeken naar diverse componenten, zoals: de basis voet, de boog en de kap. De bekende signatuur van Piet Boon is goed terug te herleiden in het lijnenspel van deze nieuwe heater.

Kenmerken van de Disc:

  • De kap is robuuster waarin het einde ranker is;
  • De mast/staander is hoekiger met de bekende ‘Kekke’ afronding;
  • De voet is groter, zwaarder en heeft afgerond hoeken;
  • Standaard wordt de Disc geleverd met +25% HT-module;
  • Verrijdbaar door 4 wielen;
  • In 4 standaard kleuren (Coal, Mud, Pebble en Dust).

Leverbaar in 4 kleuren

De kleurenpalet van Piet Boon komt geheel terug in de nieuwe Disc. De studio heeft een 4-tal tijdloos en ingetogen kleuren uitgezocht waarin de lamp leverbaar zou zijn. Een voor een sluiten deze kleuren aan op natuurtinten van het buitenleven.

Coal – RAL 9004

Mud – RAL 7022

Pebble – RAL 7030

Dust – RAL 7044

Vraag een gratis offerte aan

Disc in onze show

De Disc by Piet Boon werd in januari 2020 gepresenteerd tijdens de IMM te Keulen. Vanaf heden staat deze heater bij ons in de inspiratieruimte. Wij hebben in samenwerking met Studio Piet Boon een buitenkamer gerealiseerd waarin vele outdoor accessoires van Piet Boon Outdoor gepresenteerd. Zo vindt u de prachtige teakhouten outdoor lijn van Piet Boon. Met de Anne en Niek Low dining dat gecombineerd staat met de Lars lounge bank. Geheel geplaatst op de outdoor tegellijn van Piet Boon.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting