Heatsail – Hoogwaardige terrasverwarming - Glow

De Glow van Heatsail is een unieke heater die op specifieke zones warmte kan creëren. De warmte bronnen zijn vrijhangend en kunnen daardoor gemakkelijk verspreid neerhangen worden. Zo creëert u heerlijke warmte onder uw buitenverblijf of bij uw wellness, maar ook binnen is de Glow een goede optie. De Heatsail Glow is leverbaar in drie verschillende typen, waarbij u de keuze kunt maken uit drie of vijf warmtebronnen.

Glow
Glow met ronde plafondmodule
Glow met lange plafondmodule
Heatsail Glow set van 5

Drie of vijf

De Glow zal leverbaar worden in sets, waarbij de keuze is uit 3 of 5 warmtebronnen bij elkaar. Zo kunt u bijvoorbeeld enkele heaters boven uw outdoor keuken, lounge en/of dining hangen. Tevens zitten er in de warmtebronnen ook een sfeervolle verlichting. Deze kunnen door middel van een afstandsbediening worden aan en uitgezet worden. Daarnaast kunt u de lampen ook dimmen naar eigen wens.

Sfeer en warmte

Met de Glow creëert u een comfortabele buitenruimte. Die zowel voor warmte als voor (sfeer) verlichting zorgt. Een ideale toevoeging voor gezellige zomeravonden.

  • Verlichting en warmte zijn afzonderlijk regelbaar
  • Twee verschillende instellingen voor verwarming
  • FAR-infraroodtechniek
  • Licht dimbaar met schakelaar
  • Kan het hele jaar buiten blijven
  • Standaard kleur is Midnight
  • Optioneel: afstandbediening

Pendelend heater by Heatsail

In de collectie van Heatsail zijn er nog twee heaters die ideaal kunnen worden toegepast onder een overkapping en/of buitenverblijf. Dit is onder andere de Dome Pendelend welke bekend is van de originele Dome (staand). Daarnaast is de pendelende variant Disc die ontworpen is door Studio Piet Boon. Een bekende Nederlandse interieur architect van exclusieve architectuur design van zowel indoor als outdoor producten.