Magazine – Atelier Vierkant

In het herfst nummer van Atelier Vierkant stonden wij met ons maatwerk project bij een groot kantoren complex in Amsterdam rond om Schiphol Airport. De totale buitenruimte hebben wij opnieuw ingericht met pottery van Atelier Vierkant en meubelen van Royal Botania. Tevens zijn de borders ingericht met bloemrijke vaste planten gecombineerd met wuivende siergrassen.

Mix van Atelier Vierkant potten

De kleuren van de potten zijn afgestemd op de materialen van de omgeving, zoals; de mix van de (basis) verharding en de buitenmuren van het grote kantorencomplex. In hoofdrol speelde voornamelijk de oranje en witte tinten een belangrijke rol in deze buitenruimte.

De kleuren van de pot zijn per stuk afgestemd op de omgeving. Daarnaast hebben wij ook gezocht naar een diversiteit in de stijl van de pot. Er is gekozen voor grote RRH-serie potten, waarin een dikke ronde rand zichtbaar is aan de bovenzijde. Daarom heen zijn kleinere potten uit de OE-serie en de U-serie toegepast. Bij de zitelementen van Royal Botania zijn de stoere keien uit de K-serie van Atelier Vierkant toegepast. Door deze toepassing zijn er knussere zit eilandjes gecreëerd.

Delen:

Meer berichten