LOFDesign

LOFDesign is een Nederlands merk van exclusieve en hoogwaardige lounge tuinmeubelen. De letters L O F van LOFDesign betekenen ‘Luxury Outdoor Furniture (Design)’. Het outdoor merk heeft diverse series zoals; 13AL-Lounge, Table 13AL, Table 13AL-Picknick, Table Tray Lof en AL-Lazylounge. Deze series zijn stuk voor stuk vervaardigd van sterke en hoogwaardige materialen.

100% Dutch Design – LOFDesign

De outdoor meubels van LOFDesign zijn 100% hand made in Holland en staat voor luxe en tijdloos design. De meubels hebben een gedetailleerde afwerking waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en beste materialen voor buiten. Door het Nederlandse fabricaat kunnen enkele series geheel naar maatwerk worden gerealiseerd. Door deze mogelijkheid is er in de meeste gevallen een passend meubel voor de buitenruimte mogelijk.

13AL-Lounge

De 13AL-Lounge is modulaire loungebank waarbij aluminium profielen gecombineerd zijn met stoere robuuste outdoor kussens. Het aluminium frame is verkrijgbaar in 2 standaard kleuren, tevens zijn andere RAL-kleuren mogelijk.

AL-Lazylounge

De AL-Lazylounge bestaat uit modulaire luxe outdoor elementen. Deze serie is verkrijgbaar in een drietal modules; AL-Lazylounge, AL-Lazyfootstool en AL-Lazysunlounger. De serie is verkrijgbaar in een 8-tal standaard kleuren Sunbrella Marine stof.

LOFDesign, Subliem zitcomfort

De kussens van de LOFDesign zijn door de jaren door ontwikkeld en getest. De materialen zijn vervaardigd van hoogwaardige duurzame en milieu bewuste materialen. Door de speciale vulling en opbouw van de kussen is het zitcomfort subliem en erg comfortabel. Daarnaast kunnen de kussen het gehele buiten seizoen buiten blijven liggen, doordat er gebruik wordt gemaakt. De kussens zijn verkrijgbaar in 8 standaard kleuren, zoals: Taupe, Heatherbeige, Flax, Natural, Silver, Cadet grey, Charcoal grey en Graphite.

Bovenstaande fotoreeks is speciaal op maatgemaakt, waarbij de kussens en het frame van de 13AL-Lounge gestyled is naar de wensen van de opdrachtgever. Zie hier het project voor een complete indruk.

Neem plaats en ervaar LOFDesign zelf

Benieuwd geworden naar de luxe outdoor loungemeubels? In onze inspiratieruimte hebben wij de 13AL-Lounge en de AL-Lazylounge van LOFDesign voor u opgesteld. Zo kunt u zelf het design van de loungemeubels bewonderen en het zitcomfort ervaren. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden zodat u de beste keuze kunt maken voor uw terras.

Maak een afspraak

LOFDesign 13AL-Lounge hoek onder hooiberg

13AL-Lounge

/Posted by: Ernst Baas
De 13AL-Lounge serie van LOFDesign tuinmeubelen bestaan uit modulaire elementen, wat betekend dat u...
LOFDesign - AL Lazylounge serie AL Lazysunlounger Vooraf zicht

AL-Lazylounge

/Posted by: Ernst Baas
De AL-Lazylounge van LOFDesign is een modulaire outdoor lounge sofa met een comfortabel zitcomfort....
Let op! Tijdens de zomerperiode hebben wij aangepaste openingstijden. Meer info: onze actuele openingstijden. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close