LOFDesign

LOFDesign is een Nederlands merk van exclusieve en hoogwaardige lounge meubelen. De 13AL Lounge serie van LOFDesign tuinmeubelen bestaan uit modulaire elementen, wat betekend dat u oneindig kan variëren en combineren. De luxe, tijdloze en moderne 13AL Lounge serie is ontworpen door designer Bart Vos.

Tuinmeubelen met doordacht frame

Het frame van de 13AL Lounge serie is modern en tijdloos. Het gehele frame is vervaardigd van aluminium en afgewerkt met een poedercoating RAL9007 of RAL7030. Tevens zijn andere RAL kleuren mogelijk.

Bovenstaande fotoreeks is speciaal op kleur gestyled naar de wens van de opdrachtgever. Zie hier het project voor een complete indruk. 

LOFDesign, Subliem zitcomfort

De kussens van de LOFDesign 13AL Lounge serie zijn jaren door ontwikkeld en getest met de meest duurzame en milieu bewuste materialen. Door de speciale vulling en opbouw van de kussen is het zitcomfort subliem en is daarnaast het gehele buiten seizoen te gebruiken. De kussens zijn verkrijgbaar in 7 standaard kleuren.

Uitgebreide collectie tuinmeubelen van LOFDesign

Het modulaire 13AL Lounge systeem heeft een lounge chair, lounge corner, lounge fauteuil, lounge footstool en table tray. In de zelfde stijl kunt u, uw eetterras vormgeven door de 13AL Bench, de 13AL Table en de 13AL Picknick Table. Deze 13AL serie sluit naadloos aan op het 13AL Lounge systeem.

Neem plaats en ervaar het zelf

In onze inspiratieruimte staat de 13AL Lounge van LOFdesign voor u opgesteld. Zo kunt u zelf het zitcomfort ervaren en het design bewonderen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden zodat u de beste keuze kunt maken voor uw terras.