LOFDesign - 13AL-Lounge

De 13AL-Lounge serie van LOFDesign tuinmeubelen bestaan uit modulaire elementen, wat betekend dat u oneindig kan variëren en combineren. De luxe, tijdloze en moderne 13AL Lounge serie is ontworpen door designer Bart Vos.

13AL-lounge met doordacht frame

Het frame van de 13AL Lounge serie is modern en tijdloos. Het gehele frame is vervaardigd van aluminium (kokers) en afgewerkt met een poedercoating RAL 9007 of RAL 7030. Tevens zijn andere RAL kleuren voor het aluminium frame mogelijk.

Standaard modules

De aluminium modules van deze LOFDesign serie hebben een basis afmeting van 110 x 90 cm. Op deze (basis) module kunnen de armleuning(en) bevestigd worden. Tevens bestaat er een poef module met een afmeting van 90 x 90 cm, door het gebruik van de ‘Table Tray Lof’ op de poef wordt er een tafel gecreëerd. Door het combineren van deze lounge basis, corner en footstool modules kan er oneindig gevarieerd worden.

LOFDesign, Subliem zitcomfort

De kussens van de LOFDesign 13AL Lounge serie zijn jaren door ontwikkeld en getest met de meest duurzame en milieu bewuste materialen. Door de speciale vulling en opbouw van de kussen is het zitcomfort subliem en is daarnaast het gehele buiten seizoen te gebruiken. De kussens zijn verkrijgbaar in 7 standaard kleuren.

Troeven van de 13AL lounge

• Door de transparante koker wordt het frame niet heet in de volle zon;
• De brede armleuning is tevens geschikt als tafel, voor bijvoorbeeld uw aperitief;
• Comfortabele en robuuste kussens uitgevoerd met ‘Sunbrella Marine’ stof.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close