Loungebanken

Als u op zoek bent naar comfort en tuinmeubelen waar u urenlang op kunt zitten, kunt u eens naar onze collectie loungebanken kijken. Deze banken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat luxe is afgewerkt en een stijlvolle uitstraling heeft. De kussens bieden extra comfort en zorgen ervoor dat u ontspannen kunt genieten na een drukke dag.

Wij begeleiden u graag bij het selecteren van een passende loungebank welke aan uw wensen voldoet en uw verwachtingen overstijgt. Ons handgeselecteerde aanbod is uniek in de regio en zal u positief verrassen.

Design loungebanken en sets

Al onze loungebanken zijn onderdeel van luxe design lounge sets van topmerken zoals Royal Botania, Design2Chill, Solpuri, LOFDesign, Bolster, Fast, 4-Elementz, Traditional Teak en MOOD. Deze merken zijn tevens naar keuze te combineren met onze andere tuinmeubelen, alles is mogelijk.

Ervaar het verschil in één van onze inspiratieruimtes of voorbeeldtuinen en maak uw tuin compleet!

Loungebanken per merk

Royal Botania

Klik hier voor het totaalaanbod van Royal Botania

Solpuri

Klik hier voor het totaalaanbod van Solpuri

Design2Chill

Klik hier voor het totaalaanbod van Design2Chill

LOFDesign

Klik hier voor het totaalaanbod van LOFDesign

Bolster

Klik hier voor het totaalaanbod van Bolster Tuinmeubelen

4-Elementz

Klik hier voor het totaalaanbod van 4-Elementz

MOOD

Klik hier voor het totaalaanbod van MOOD

Fast

Klik hier voor het totaalaanbod van Fast

Ethimo

Klik hier voor het totaalaanbod van Ethimo

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close