Atelier Vierkant potten in Zuid-Holland

De Atelier Vierkant potten hebben een unieke vorm en zijn kenmerkend aan hun eigentijdse stijl. Geen enkele pot is het zelfde doordat ze handmatig vervaardigd worden in België. Waar wij onlangs te gast waren voor exclusieve rondleiding door de ambachtslieden zelf verzorgt.

De Atelier Vierkant potten, nu verkrijgbaar

De potten van Atelier Vierkant zijn sculpturen op zichzelf en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren; Red, Black, Grey, White, Extra White en Cork. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de pot in verschillende structuren te laten uitvoeren. Hierdoor creëert u altijd een pot die bij uw smaak past.

Wist u dat: wij de complete invulling van uw Atelier Vierkant pot kunnen verzorgen? Van prachtige meerstammige heester, siergrassen of decoratie takken. Geheel aangevuld met hydrokorrels, grond en eventueel beach pebbles.

Bent u nieuwsgierig geworden naar potten van Atelier Vierkant. Kom langs in onze inspiratieruimte in Waddinxveen. Wij hebben diverse potten staan als demo voor u klaar staan.

Zoals onder andere de OE60, de RRH80, de BRF100, de DM80, de KE100, de KR70 en de CL40.

Delen:

Meer berichten