Beurs imm cologne Keulen

Elk jaar staan we weer te popelen om de imm cologne beurs in Keulen te bezoeken, omdat hier de laatste trends & ontwikkelingen van alle toonaangevende merken worden gepresenteerd. Ook dit jaar was het weer een groot succes. Voor het jaar 2019 zien we een aantal interessante trends & ontwikkelingen die we graag met u delen:

Luxueuze Royal Botania tuinmeubelen

Het Belgische merk Royal Botania stond dit jaar met o.a. 5 nieuwe series op de imm cologne. Zo hebben wij in de nieuwe Mozaix loungebank kunnen loungen. De mogelijkheden met mozaïek is eindeloos, doordat de elementen gewisseld kunnen met plateaus van mahonie hout, lava of de solar lampen serie. Tevens was de gehele nieuwe Vita serie te bewonderen. Deze serie kenmerkt zich door de teakhouten frames met prachtige zittingen van fiber. Daarnaast is de Vita lounger een ware aanvulling op de loungers van Royal Botania.

Luxe Royal Botania accessoires

In 2019 worden de accessoires van Royal Botania extra uitgebreid. Zo zijn er een tweetal buitenkleden ontwikkeld. Deze Outdoor RUG collection zal leverbaar worden in 3 verschillende kleuren, waardoor er altijd een passend buiten carpet bij uw loungemeubel te vinden is.
Vanaf het voorjaar worden er aantal nieuwe verlichtingsarmaturen toegevoegd aan de collectie. De Tristar buitenlamp kenmerkt zicht aan het teakhouten frame met de prachtige glazen cilinder, die tevens in smoke glass leverbaar is! Naast dit armatuur komen er diverse Solar lampen, die vanaf 2019/2020 leverbaar zullen worden. Hier een preview vanaf SALONE DEL MOBILE MILANO 2018.

Automatische Tuuci parasol

Op de imm cologne stond Tuuci met de bekende Air lounge (hangmat) dat een heerlijk comfortabel is bij uw zwembad. Uiteraard was de Tuuci Max Cantilever FULL OPTION de eye-catcher op de stand. Deze witte single Cantilever met mintgroene top was uitgerust met de LED Light, de heaters en de automatische bediening. Door het bedieningspaneel aan de mast vouwt u de parasol gemakkelijk uit, dit zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van de prachtige zomer dagen.

Gloster in styl

In style loungen met Gloster, dit was het zeker op de stand. Omringt door prachtige varens en vele andere grote bladplanten stonden de (nieuwe) prachtige tuinmeubelen. De Gloster Kay serie was een opvallend element op de stand. De prachtige teakhouten frames zijn gecombineerd met een robuust en subtiel vlechtwerk geeft de Kay een eigen karakter. Deze lounge serie wordt aangevuld met de prachtige outdoor kussens.
De Dune Lounge serie was uiteraard niet te missen, de stoere kussens op teakhouten frames nodigen uit om een heerlijk zit te nemen, en ja de Dune serie zit heerlijk. De transparante aluminium rugleuningen geven een prachtige beeld vanaf de achterzijde van dit kunstwerk! De vernieuwde May lounge serie is het (kleine) broertje van de wel bekende GRID lounge. De May lounge kan door de ruime stofkeuze naar eigen wens worden samengesteld.

Solar verlichting en meer…

Gloster heeft met de nieuwe Ambient serie een unieke snaar geraakt. Deze serie is volledig uitgevoerd met een ingebouwde accu, waardoor u de lampen gemakkelijk door de tuin mee kunt nemen. Enkele modellen zoals onder andere Ambient Nest is uitgevoerd met zonnepanelen (solar), hierdoor wordt de lamp overdag opgeladen zonder deze aan het stroom aan te sluiten. Dit zorgt er voor dat u de lampen bijvoorbeeld in de boom kunt ophangen zonder deze er dagelijks af te halen om op te laden.
Tevens zijn er diverse bijzettafels zoals de robuuste (kubusvormige)keramische GEM elementen of de organische BLOW tafeltjes met teakhouten top.

PIET BOON OUTDOOR

In het Design Post buiten de imm Cologne stonden de prachtige tuinmeubelen van PIET BOON te schitteren. De Lars serie was op de stand geheel uitgevoerd in Teakhout frame met prachtige comfortabele outdoor kussens. Het grote nieuws is dat alle frames van de gehele outdoor collectie van PIET BOON leverbaar wordt in het teakhout! Naast de sublieme kwaliteit, vergrijst het teakhout naar een prachtige grijze platina kleur!

Delen:

Meer berichten