Nieuw: Surfacekleuren en AUO-serie van Atelier Vierkant

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan hebben wij de stand van Atelier Vierkant bezocht. Atelier Vierkant pakt jaarlijks uit met unieke en indrukwekkende objecten. Zo werden in 2017 de nieuwe W-seriesculpturen gepresenteerd. De reusachtige boomstronksilhouetten creëerden een bos waar men keer op keer werd verrast.

Surface-colours afwerking

Tijdens de Salone del Mobile 2018 werden diverse nieuwigheden gepresenteerd zoals de Surfacekleuren. Deze Surface- kleuren worden naderhand aan de buitenzijde van de pot aangebracht. Deze parfums zijn in 22 verschillende kleuren leverbaar en kunnen bijvoorbeeld accenten op de potten en sculpturen verfraaien. Van tijd tot tijd worden de potten volledig of gedeeltelijk bedekt. Deze kleur of kleuren worden op aanvraag met patronen of vlakken uitgevoerd. Door de creativiteit op de pot aan te brengen wordt elke pot uniek.

Atelier Vierkant en Osiris Hertman

Enkele jaren geleden hebben architect Osiris Hertman – bekend van woonprogramma’s zoals RTL woonmagazine – en Atelier Vierkant samen de UO-serie ontwikkeld. De serie bestaat uit cilindervormige potten met een prachtige vierkanten vlakverdeling.

AUO-serie

Dit jaar is deze prachtige samenwerking uitgebreid met een nieuw unieke pot, genaamd AUO. Deze nieuwe AUO-serie heeft een kenmerkend design op een cilindervormige pot. De structuur die op de pot is aangebracht, heeft veel weg van een honingraatstructuur en creëert een een prachtig reliëf. De pot zal verkrijgbaar worden in twee verschillende hoogtes (100 en 130 cm).
Atelier Vierkant - AUO serie By Osiris Hertman - Honingraatstructuur Dutch Design

Trends voor 2019

Benieuwd naar andere nieuwtjes die wij tijdens de Salon del Mobile te Milaan hebben opgedaan? Houd onze website in de gaten – wij zullen aankomende weken diverse blogs publiceren, zodat u up-to-date bent voor Tuininrichting seizoen 2019.

Delen:

Meer berichten