Kavel Huis Tuin 2016 Inspiratiedagen

Ernst Baas Hoveniers en Villabouw Mattone nodigen u uit voor twee inspirerende dagen, vol gezelligheid en aandacht. Wij weten uit ervaring dat de drempel om een eigen huis te bouwen nog best hoog is. Die drempel willen wij voor u verlagen. Dat gaat niet vanzelf en organiseren we deze dagen om u te ontmoeten. Hoog tijd dat wij u gaan inspireren.

De kavels springen als paddenstoelen uit de grond. Grote kans dat als u links en rechts van de weg kijkt u een bordje tegen komt met “Kavel te koop”. Kavels die u uitdagen uw eigen huis te realiseren. Maar… hoe vlieg je zoiets aan, waar begin je?

kavel-huis-tuin een huis bouwt u nooit alleen

Inspiratiedagen vrijdag en zaterdag 3 en 4 juni

Tijdens onze open dag geven wij u inzicht in de wereld van KAVEL HUIS én TUIN, aan de Henegouwerweg 113 in Waddinxveen kunt u kennis maken met de vele mogelijkheden die een kavel u biedt. De beste professionals uit ons bouwnetwerk staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u mee toenemen naar uw droomhuis. Dagelijks realiseren onze professionals nieuwe woonomgevingen die een warm thuis zijn voor vele gezinnen.

Het gehele programma van deze dagen vindt u op Kavel-Huis-Tuin.nl

Kavel-Huis-Tuin 3 en 4 juni

Demo modellen bij Ernst Baas Tuininrichting extra scherp geprijsd

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni geven wij extra korting (tot wel 50%) op diverse demomodellen vanuit onze inspiratieruimte! Bekende merken zoals Royal Botania, Traditional Teak, Tribu, Manutti en meer… staan voor u extra laag geprijsd.
Benieuwd geworden? Op onze outlet pagina vindt u een kleine preview of kom langs!

Nieuwe modellen van MOOD in de inspiratieruimte

De MOOD buitenmeubelen staat bekend om de gestoffeerde buitenmeubelen met een RVS Frame. In onze inspiratieruimte hebben wij een groot deel van de collectie van MOOD staan, zoals de nieuwe Pingo.

Lees verder

 

U BENT VAN HARTE WELKOM HET TEAM VAN ERNST BAAS TUININRICHTING STAAT KLAAR OM U VRAGEN TE BEANTWOORDEN.

Delen:

Meer berichten