Masters Expo – Tuuci XXL parasol

Tijdens de Masters Expo in Amsterdam werd op donderdag 8 december door Tuuci haar grootste innovatie ooit gepresenteerd. De Tuuci Ocean Master MEGA MAX! Een bijzondere MEGA parasol verkrijgbaar in ronde, rechthoekige en vierkante vormen tot maximaal afmeting van 740x740cm.

Ruime overkapping

Met één parasol kan nu tot wel 55m² overkapt worden. De parasol is samengesteld met de hoogste kwaliteit en componenten van maritieme kwaliteiten. Het team van engineers en de designers van Tuuci zijn door de juiste keuzes en uitvoerige testen tot een MEGA parasol welke bestand is tegen een constante windsnelheid tot wel 70 km/h.

Parasol met comfort

De nieuwe Ocean Master MEGA MAX parasols kunnen geoptimaliseerd worden zoals we dat weten van Tuuci. Pas de functionele Ambia LED-lamp toe, welke vanaf nu standaard een up- en down light functie heeft. Beide lampen kunnen onafhankelijk worden gedimd. Maak het buiten in de avonduren comfortabeler met de infrarood heaters en maak het comfort net zo goed als binnen.

Ambia led-lamp tuuci

Tuinmeubelen op Masters Expo

Naast de onthulling van de nieuwe MEGA MAX op de Tuuci stand stond er nog twee prachtige parasols een M1 Classic en een M1 Manta. Deze waren beschilderd door artist MilanTheArtist welke geveild zullen worden voor Fonds Gehandicaptensport.

Naast Tuuci stonden er nog meerdere merken op de Masters Expo in Amsterdam Rai. Tuinmeubelen en buitenkeukens van Gloster, DEDON, Heatsail, Vincent Sheppard, Umbrosa en Green EGG voor Barts Outdoor Kitchen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten