Nieuwe tuinmeubelen en materialen op Maison & Objet

Van 8 tot 12 september 2017 was de beurs Maison & Objet (M&O) in Parijs. Deze wereldwijd bekende 5 daagse beurs staat vol met nieuwigheden en inspiratie op het gebied van Interieur en Exterieur, voor het komende jaar. Uiteraard waren wij dit jaar weer aanwezig om de nieuwigheden en trends te bewonderen.

Materialen inspiratie

Tijdens Maison en Objet hebben wij vele nieuwe materialen en structuren bewonderd. Die zowel in huis als in de tuin toegepast kunnen worden. Zoals donkere antraciet tot zwarte boomstronken die een versteende uitstraling hebben. Tot aan een transparante kunststof plaat met silhouetten van planten die als bijvoorbeeld een transparante afscheiding in een buitenverblijf kan dienen.

Nieuwe serie tuinmeubelen

In Parijs werden vele nieuwe tuinmeubel series en modellen gepresenteerd van o.a.; Royal Botania, Ethimo, Gloster, Fatboy, Talenti Outdoor Living en Umbrosa.

Binnenkort vindt u meer informatie over de nieuwkomers. Natuurlijk melden wij het direct wanneer deze nieuwe trends doorstromen naar onze showroom zodat u deze met eigen ogen kunt zien en er ervaren.

Mocht u interesse hebben om uw buitenruimte te voorzien van een verse look of opzoek zijn naar nieuwe inspiratie. Kom langs in onze showroom, onze medewerkers vertellen u graag over de aankomende trends en mogelijkheden.

Delen:

Meer berichten