Royal Botania Lighting 2019 – Gezien op Salone del Mobile Milano 2018

Tijdens de beurs Salone del Mobile Milano 2018 (17 t/m 22 april) werden op de prachtige stand van Royal Botania veel nieuwe tuinaccessoires gepresenteerd. Zo ook diverse nieuwe verlichtingsarmaturen, zoals bijvoorbeeld de eerste solarlampen van Royal Botania. Onderstaand een impressie en overzicht van de nieuwe verlichtingsmodellen.

Rope – Verlichting op zonne-energie

De eerste nieuwe solarlamp van Royal Botania is de Rope. Deze lamp is ideaal voor onderweg, doordat deze tijdens zonlicht wordt opgeladen. Tijdens donkere dagen kan deze lamp gemakkelijk worden opgeladen aan het stroomnet. Deze nieuwe serie zal verkrijgbaar worden in de Small Rope en de grotere BIG Rope.

3Star – Combinatie van teak en glas

Royal Botania Verlichting 3Star

De nieuwe 3Star vloerlamp van Royal Botania is vervaardigd met een teakhouten frame. De lichtbron is verwerkt in een glazen cilinder die verkrijgbaar zal worden in 3 verschillende kleuren glas.

Club Lounge – Het kleine broertje van…

Royal Botania Club Lounge Verlichting

Het model van de nieuwe Club Lounge vloerlamp komt bekend voor. De lamp heeft de zelfde uitstraling van het teakhouten frame en de royale lampenkap als zijn grote broer de Club. De nieuwe lamp is kleiner van formaat en past daardoor ideaal naast uw relax fauteuil.

Lune Wall en Lune Spike

 

De nieuwe Lune serie van Royal Botania Lighting zal leverbaar worden als muurarmatuur (Lune Wall) en als grondspot (Lune Spike). Met deze nieuwe spots kunt u accenten creëren door dat de Lune een smalle lichtbundel heeft.

Disk Wall – Licht dementie op uw muur

Royal Botania Verlichting DiskWall

De Disk Wall brengt marmer look naar uw buitenruimte. De muurarmatuur van Royal Botania zal verkrijgbaar worden in twee verschillende kleuren marmer. De ‘Arabescato Carrara’ is te herkennen aan een witte basis met een grijze marmerpatroon. De Fior di Pesco’ kenmerkt zich aan de grijsgroene basis met rode aderen. Beide lampen geven een natuurlijk lichtpatroon in uw buitenruimte.

Verlichting leverbaar 2019

De nieuwe verlichtingsarmaturen van Royal Botania zullen vanaf (medio) voorjaar 2019 leverbaar zijn. Het is daardoor nog even wachten op deze nieuwe armaturen. Wilt u op de hoogte blijven van deze nieuwe armaturen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u als de verlichting leverbaar wordt.

Delen:

Meer berichten