Royal Botania lounge 2018

Tijdens Maison en Objet werd de nieuwe modulaire loungebank van Royal Botania gepresenteerd. De Royal Botania Lusit loungebank zal als het er nu uitziet uit twee basis frames gaan bestaan. De rugleuningen zullen modulair zijn en kunnen op verschillende locaties van het modulair frame gepositioneerd worden. Door het verplaatsen van de leuningen kunt u bijvoorbeeld met een grootgezelschap op een ruime loungehoek relaxen en lounge. Bent u gezellig met elkaar dan vormt u de loungehoek om naar een heerlijk knus daybed.

XXL side tables

De Tea Time bijzettafel is afgelopen jaar enorm uitgebreid, met o.a. diverse nieuwe keramische tops. Aankomend jaar zullen er enkel nieuwe diameters worden toegevoegd, waardoor combineren nog makkelijker wordt.

Daarnaast zullen er ook 2 grotere bijzettafels met een organische vorm bijkomen. Deze twee nieuwe bijzettafels hebben wij bij M&O zien schitteren bij de nieuwe Lusit loungebank.

OAZZ parasol

Eén jaar later na de onthulling van de Palma op de Maison en Objet 2016 stonden er dit jaar 2 nieuwe parasols. De twee OAZZ parasols zijn de broertjes van de Palma parasol. De parasols hebben hetzelfde mechanisme als de Palma en dus geen koord om de baleinen te laten zakken. De tops van de parasol zijn horizontaal van vlak, iets nieuws wat Royal Botania nog niet had. De OAZZ zal verkrijgbaar in 2 verschillende vormen een rond en vierkant model.

Nieuwe materialen

In 2018 zullen er diverse nieuwe materialen worden toegevoegd aan de collectie van Royal Botania. Zo zullen er 3 nieuwe frisse stofkleuren worden toegevoegd aan de bestaande collectie, zoals; Natural Silver Dot, Late Spring Uni en Late Spring Grey. Daarnaast zullen er 2 nieuwe keramiek tops worden toegevoegd die op vele tafels leverbaar zullen worden. Zo wordt de ‘Concreto Carlo’ geïntroduceerd, een lichtkleurige betonlook en de donkere variant genaamd ‘Vulcan Black’ met een marmer-look.

De Lusit loungebank, XXL Tea Time en de OAZZ parasols zullen vanaf medio 2018 leverbaar zijn. Heeft u interesse om op de hoogte gehouden te worden? Neem dan contact met ons op, dan verwittigen wij u zodra deze nieuwe producten leverbaar zijn.

Delen:

Meer berichten