Royal Botania – Salon del Mobile Milano

Afgelopen maand was de jaarlijkse beurs ‘Salon del Mobile’ in Milaan. Net als voorgaande jaren zijn wij weer op deze beurs geweest om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden rondom het buitenleven. Vele hoogstaande outdoor merken, zoals; Tuuci, Gloster, Ethimo, Piet Boon enz enz. waren vertegenwoordigd op de ‘Salon del Mobile’.

Salon del Mobile - Alura Lounge Royal Botania

Royal Botania News

Op de stand van Royal Botania stonden diverse nieuwigheden en aanvullingen van bestaande series. Enkele Eye-catchers hiervan zijn de Folia Rocking chair, Lotus, Mozaix en de Oazz.

Het Alura Daybed is de nieuwe aanwinst voor deze eigentijdse lounge serie. Door de toevoeging van het Daybed heeft de Alura een extra functie erbij gekregen. U kunt heerlijk relaxen op dit extra brede deel, dit samen of alleen.

De ronde Tea Time bijzettafels zullen komende jaren naast het keramische bladen ook uitvoerbaar gaan worden met een lava blad. Deze toevoeging zorgt er voor dat u de Tea Time tafels ideaal kunt gaan combineren met de prachtige Mozaix lounge bank.

Een ronde U-Nite tafel

De bekende rechthoekige U-Nite tafel met de taps lopende poten en de afgeronde hoeken zal vanaf volgend jaar een prachtige aanvulling krijgen. De U-Nite tafel zal volgend jaar leverbaar worden in een ronde variant, met een prachtige draaischijf die wij kennen van de bekende O-zon tafels. De looks van het taps lopende frame en poten komen terug in het unieke design van de tafel. De segmenten van het tafelblad zullen leverbaar worden in keramiek en/of lava blad, waardoor u eventueel ook kunt spelen in de kleur schakeringen.

Cabana Lotus

Afgelopen jaar bracht Royal Botania de Tuskany cabana uit. Dit rechthoekige pronkstuk zal binnen enkele jaren een extra aanvulling krijgen het een hele andere uitstraling. De Lotus cabana heeft een ronde onderbouw van teakhout waarop een comfortabel ligkussen is gepositioneerd. De rug kenmerkt zich door een gevlochten band waar tegen de rug- en sierkussens kunnen worden gelegd. Centraal in het daybed kan een parasol worden geplaatst, waardoor u heerlijk in de schaduw kunt vertoeven.

Stand impressie Royal Botania

Onderstaand vindt u een impressie van alle nieuwigheden die wij tegenkwamen op de stand van Royal Botania.

Delen:

Meer berichten