Sebios buitenhaard nieuws 2017

Het Nederlandse bedrijf Sebios wat bekend staat om zijn stijlvolle haarden en typerende houtopslag. Het merk heeft afgelopen jaar niet stil gezeten en is hard in de weer geweest om enkele nieuwe modellen van een tuinhaard en/of een terraskachel te ontwikkelen.

Tuinidee 2017

Tijdens de jaarlijkse consumenten tuinbeurs in de Brabanthallen van Den Bosch werden vele nieuwe modellen gepresenteerd van design tuinmeubelen. Er waren naast diverse inspiratietuinen met de nieuwste tuintrends 2017. Ook bekende tuinspecialisten als sprekers zoals: Rob Verlinde, Jurgen Smit, boer Tom Groot.

Sebios Varios

Op de stand van Sebios stond de nieuwe buitenhaard Varios. Deze prachtige tuinhaard is geïnspireerd op de hangende Verda. Het nieuwe model is een staande haard, onder de stookruimte is plek voor stookhout. Naast dat dit een sfeervol beeld geeft is het stookhout altijd binnen handbereik. De grote prachtige deur kan geheel in eigenstijl worden uitgevoerd. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, uw favoriet huisdier enz. uitsnijden. Uw tuinhaard is hierdoor altijd uniek!

Sebios Grillios

De Grillios is de nieuwste grill die geïntegreerd is in uw tuintafel! U kunt hierdoor tijdens het grillen heerlijk borrelen aan deze tuintafel. En het mooiste is nog, uw bent altijd met de groep compleet! Met een originele BBQ of grill moet er altijd heen en weer gelopen worden om te kijken of het vlees al goed is.

Wij zijn zeer enthousiast over het nieuwe concept van deze tafel met barbecueën en grillen in één. Vanaf nu heerlijk borrelen met je vrienden terwijl het vlees heerlijk suddert op de grill.

Luxe tuinmeubelen en meer

Naast de nieuwe tuinhaard was er meer. Zo stonden er diverse nieuwe modellen van luxe tuinmeubelen zoals; Design2Chill, Weltevree met de Dutchtub Loveseat en Ethimo Knit. De Knit is het nieuwe loungeconcept van Ethimo met de gevlochten zitting. Dit zorgt voor een comfortabel zitcomfort met een teakhouten frame.

Delen:

Meer berichten