Tuinmeubelen bij Kavel Huis en Tuin in Waddinxveen

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni stonden in het teken van het Kavel, Huis en Tuin evenement. Dit evenement werd voor de 3de keer gehouden aan de Henegouwerweg in Waddinxveen. De initiatiefnemers Villabouw Mattone en Ernst Baas (tevens gastheer) kijken tevreden terug op de opkomst van dit event.

Bezoekers uit regio Waddinxveen

Op dit evenement stonden vele (bouw) professionals die dagelijks nieuwe warme woonomgevingen creëren voor vele gezinnen. Wij van Ernst Baas Tuininrichting stonden op dit toepasselijke buiten evenement om bezoekers te woord te staan, over de mogelijkheden van het luxe buitenleven. Het luxe buitenleven gaat verder dan enkele meubels. De juiste sfeer en beleving van uw buitenruimte is immers de sleutel.

Aankleding van evenement

Wij van Ernst Baas Tuininrichting hebben het gehele evenementen terrein aangekleed. Dit met gezellige zithoeken die inhakte bij de sfeer van het luxe buitenleven. In deze zithoeken werden gebruik gemaakt van prachtige buitenmeubelen, buitenhaarden, pottery en beplanting.
Tevens konden mensen genieten van heerlijke hapjes die klaar werden gemaakt op de Outdooroven van Weltevree.

Inspiratieruimte als entree

Onze inspiratieruimte was het entree voor elke bezoeker die het evenement bezochten. De bezoekers kwamen door diverse sfeerkamers heen die waren afgestyled met buitenmeubels en pottery van o.a. Royal Botania, Sebios, Solpuri en Atelier Vierkant.

Delen:

Meer berichten