Tuinsferen op Gouwe Zaken 2016

Tijdens Gouwe Zaken 2016 heeft Ernst Baas Hoveniers in samenwerking met Ernst Baas Tuininrichting een aangename tuinsfeer gecreëerd. Het evenement Gouwe Zaken was dit jaar te gast bij LeasePlan in Moordrecht. De gehele showroom van LeasePlan was leeg gehaald voor dit evenement.

Eén oase van groen binnen Gouwe Zaken

De stand van Ernst Baas was omgevormd tot een oase van groen. Deze oase werd gecreëerd met o.a. grote buxusbollen en grote heesters die in prachtige keramische potten van Domani waren aangeplant. De ondernemers uit de Gouda en omstreken konden heerlijk tot rust komen in de groene oase van Ernst Baas. Er kon heerlijk gerelaxt of genetwerkt worden op de loungebanken van 4-ElementZ of aan de ruime O-Zon tafel van Royal Botania.

Het felle licht van de spots die in deze showroom aanwezig waren werd gefilterd door een parasol van TUUCI. In en om de stand stonden diverse sfeer makende lantarens van Weltevree. Iedereen kon kiezen bij welke gewenste lichtintensiteit zij wilden netwerken.

Inspirerend sprekers

Tijdens het evenement waren diverse interessante (ondernemers) sprekers die hun kennis deelden. Over het verminderen van algengroei in bijvoorbeeld grote meren en water reservoirs. Wat toegepast wordt met een milieuvriendelijk systeem.

Wandel door uw virtual reality tuin

En kunnen wij door de ontwikkeling van de nieuwe technologie bijvoorbeeld virtual reality het buitenleven ervaren? Wat zal het een ervaring zijn als u over enkele jaren dwars door uw denkbeeldige 3D-tuin kunt lopen. Ervaar en wandel door uw virtual reality tuin overdag of in de avond voordat hij gerealiseerd is…
Het zijn nog toekomst dromen… maar het komt er aan!

Delen:

Meer berichten