Bromic verwarming & design in één

Topkwaliteit uit Australië!

Nieuw dit jaar zijn de terrasverwarmers van Bromic. Dit Australische merk heeft terrasverwarming ontworpen voor zowel elektrisch verwarmen als op gas. De designs zijn uiteenlopend en met een afstandbediening te gebruiken. Er zijn modellen om aan de muur te hangen, om naadloos te integreren in het plafond van uw buitenkeuken, staande modellen etc. De keuze en variatie is eindeloos. Hoog rendement gegarandeerd tegen lage energie kosten.

Bromic heaters

Bent u benieuwd geworden naar deze heaters? In onze inspiratieruimte hebben wij een Platinum Smart-Heat Electric hangen, deze is verkrijgbaar in wit en zwart. Deze strakke en elegante verwarming staat prachtig aan uw muur of wand en is ook nog eens functioneel.

Komt u de terrasverwarmers bekijken? U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden in onze showroom.

 

 

 

Delen:

Meer berichten

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close