Buitenmeubels bij jubileumfeest Volvo Hooftman

Tijdens het 70-jarige jubileumfeest van Volvo Hooftman hebben wij diverse lounge en relax hoeken gecreëerd. De relaties die op donderdag avond 13 oktober waren uitgenodigd konden heerlijk tot rust komen in de gecreëerde loungehoeken.
Tijdens het jubileumfeest kwam de rijke historie van 70 jaar Volvo Hooftman naar voren. Dit werd gepresenteerd door Carlo Brantsen vervend Volvo liefhebber. Dit samen met Henk en Teun Hooftman, die met 45 jaar hard werken vanuit een enorme passie en gedrevenheid Volvo Hooftman als familiebedrijf hebben opgebouwd.

Presentatie Volvo V90

Tijdens het drukbezochte jubileumfeest werd de nieuwe Volvo V90 onthuld door Ivor en Martine Hooftman samen met Richard Snijders van Volvo Nederland. Na de spectaculaire opening konden de bezoekers plaatsnemen in de nieuwe V90 en de nieuwe S90.

Buitenmeubels in style

Diverse buitenmeubels stonden op verschillende plekken in de showroom en werkplaats van de Volvo dealer. In samenwerking met Bolster design hebben wij een royale zithoek gecreëerd met die in twee varianten Douglas hout (blond en darkened) en afgestyled met diverse kleuren kussens.
Daarnaast stond er een royale MOOD loungehoek gecombineerd met twee fauteuils. Deze set was afgestyled met een buitenlamp van Royal Botania, een buitencarpet en diverse kunstobjecten voor buiten.

Wij van Ernst Baas Tuininrichting en Hoveniers kijken terug naar een indrukwekkende en uitmuntenede avond en willen Volvo Hooftman nogmaals feliciteren met dit jubileum.

Tags:

Delen:

Meer berichten