DEDON, exclusieve tuinmeubelen

Sinds kort hebben wij het merk DEDON toegevoegd aan onze collectie van merken. DEDON is een merk dat gebaseerd is op innovatie en al sinds 1990 bestaat.

DEDON gebruikt de allerbeste materialen

Als de tuinmeubelen van DEDON worden gemaakt, worden enkel de allerbeste materialen hiervoor gebruikt. Het teakhout, het aluminium en het keramiek moet namelijk van premium kwaliteit zijn om gebruikt te kunnen worden in meubelen. Ook de stoffen die ze gebruiken zijn van uiterst hoge kwaliteit. Het DEDON fiber is getest met alle weersomstandigheden en staat garant voor tientallen jaren aan UW-bestendigheid. Doordat DEDON tuinmeubelen de ontwikkeling in eigen huis heeft, worden de fibers continu doorontwikkeld en getest.

Naast de geweldige materialen van DEDON, werken ze met de beste designers van over de hele wereld. Omdat elke top-designer zijn of haar eigen stijl heeft, ontstaan er steeds nieuwe sculpturen. Doordat verschillende designers voor bepaalde collecties met elkaar samenwerken, krijg je verschillende stijlen door elkaar, waardoor het een uniek meubel wordt.

De collectie van DEDON

De collectie van DEDON is zeer uiteenlopend. Onder andere zijn er meerdere series in eetkamerstoelen, lounge stoelen, loungebanken, tuintafels en veel accessoires. Bekijk deze pagina voor een inkijkje in de collectie.

Naast de standaardcollectie, heeft DEDON ook iconische sculpturen. Bijvoorbeeld de NESTREST, KIDA en de SWINGREST.

Wilt u meer informatie over de DEDON meubelen? Bekijk dan de merkspecifieke pagina of kom langs in onze showroom en showtuin in Waddinxveen.

Officieel DEDON partner vanaf voorjaar 2023

Vanaf het voorjaar van 2023 zijn wij officieel partner van DEDON. We zullen dan direct een deel van de collectie van dit prachtige tuinmeubelenmerk in onze showroom en showtuin nemen.

Bekijk hier wat geweldige foto’s van de luxe tuinmeubelen van DEDON

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten