Dome van Heatsail nieuw in inspiratieruimte

Heeft u behoefte aan wat meer warmte om de zomernachten buiten wat aangenamer te maken? Zoek niet verder! Wij stellen u graag voor aan de Dome van verwarmingsexpert Heatsail. De ideale warmtebron voor in uw tuin.

De fraaie Dome is niet alleen staand maar ook hangend verkrijgbaar. Zo is er voor elke situatie een geschikte oplossing. Aan kleuren geen gebrek aan mogelijkheden. Wat dacht u van een fraaie witte of diepzwarte afwerking? Met zilver of gouden binnenzijde. Ook zijn andere RAL kleuren optioneel verkrijgbaar. Ook ideaal voor gebruik in de horeca.

De techniek van de Dome

De techniek in de Dome is zeer geavanceerd te noemen, een echte koploper in zijn klasse. Zo genereert de Dome met de optie ‘+ 25% meer warmte’ dan zijn concurrenten en dat resulteert weer in een lager energiegebruik. Zo ligt het verbruik van de Dome voor 1 uur draaien op volle kracht €0,60 per uur voor de 3000w stand en €0,30 per uur voor de 1500w stand.

Sfeer met een extra dimensie

Naast het verbruik en het ogenstrelende design heeft de Dome nog een mooie optie. Bluetooth connectie voor uw muziek stream. Zo zorgt u met de warmte niet alleen voor een aangename sfeer maar geeft u met de muziek hier ook nog een extra dimensie aan.

Delen:

Meer berichten