Eten en genieten op zomers strandterras in Gouda

In Gouda kunt u deze zomer echt genieten van het buitenleven op het prachtige strandterras. Het terras bevindt zich op het braakliggende terrein van de Potterspoort aan de Hoge Gouwe en is geopend voor iedereen die van het zonnetje wil genieten of op zoek is naar een rustpunt in de drukke stad. Komt u binnenkort genieten van een zelfgebakken pizza of gezellige barbecue?

Een bijzonder strandterras in Gouda

Enkele weken geleden kregen wij van Lennart en Sharon van De Lichtfabriek in Gouda (LF) de vraag of wij konden meedenken over een tijdelijk terras op het braakliggende terrein. Het idee was om bewoners en bezoekers van Gouda een bijzondere ervaring te bezorgen met een eigen ‘strandterras’ – een uniek en eigentijds concept. Hieruit ontstond een mooie samenwerking waarbij we een zomers terras realiseerden waar u in vakantiesferen kunt eten en drinken. Wij verzorgden de tuinmeubelen en LF Gouda draagt zorg voor de eetpaketten waarmee u zelf uw avondmaaltijd kunt klaarmaken. Zo kan iedereen deze zomer genieten van het buitenleven op het tijdelijke strand aan de Hoge Gouwe.

Het terras combineert de industriële uitstraling van De Lichtfabriek met de gezelligheid van heerlijk buiten zitten. Deze uitstraling loopt door van binnenin het restaurant naar buiten op het terras. Hierdoor ontstaat er een zomerse sfeer die u een vakantiegevoel bezorgt. Ook voor een avondje uit of een ontspannen drankje kunt u op het strandterras terecht.

Koken en borrelen in vakantiesferen

Als u het buitenleven wilt ervaren, is het een aanrader om ’s avonds uw diner klaar te maken op het strandterras. Op het strandterras kunt u in een echte Outdooroven zelf barbecueën, koken of een pizza bakken. Dit maakt het strandterras ideaal voor wie geen tuin heeft of wil ervaren wat zo’n terras met de sfeer in de stad doet. Als u klaar bent met koken, kunt u gezellig borrelen bij de warmte van de buitenhaard. De multifunctionele Outdooroven van Weltevree is namelijk makkelijk om te toveren tot buitenhaard die u tijdens koele zomeravonden warmte biedt.

Het tijdelijke buitenterras is omgevormd tot strand. De kastanjehouten palen met zandkleurige schaduwdoeken, fleurige parasols, sfeervolle verlichting en de geuren van houtrook geven u het gevoel dat u op het strand bent. Zo verandert uw avondje uit in een avond uit in Gouda aan het strand.

Tuinmeubelen door Ernst Baas Tuininrichting

Bent u benieuwd naar de tuinmeubelen die wij van Ernst Baas Tuininrichting hebben gebruikt om voor een echte vakantiesfeer te zorgen? Bijzonder is natuurlijk de outdooroven van Weltevree. Deze oven kunt u ook gebruiken als barbecue, kookplaat, pizzaoven of buitenhaard. Ook voor het bakken van pizza’s en ovenschotels is deze oven heel geschikt. Om voor de juiste sfeer in de avonduren te zorgen, hebben we het strandterras voorzien van draadloze en energiezuinige LED verlichting. Deze Guidelight verlichting komt uit de collectie van Weltevree en geeft tot wel 150 uren sfeerlicht op 1 lading. Als laatste hebben wij gekozen voor zandkleurige schaduwdoeken zodat het ook tijdens de hete zomerdagen goed vertoeven is op het terras. Deze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen en kleuren. Ze kunnen op diverse manieren bevestigd worden.

Op maandag 20 juni zijn wij gestart met het creëren van het zomerse strandterras. Veel omwonenden hebben al positief gereageerd op het nieuwe concept aan de Hoge Gouwe. Vanaf vandaag is het strandterras open voor publiek. Bent u nieuwsgierig en wilt u het zelf ervaren? Neem voor meer informatie en het maken van een reservering contact op met de LF Gouda via www.LFGouda.nl of 0182-231251.

Geïnteresseerd in de Outdooroven?

Op het terrein plaatsen we enkele Outdoorovens. Deze ovens zijn tijdens het zomerseizoen te verkrijgen voor € 799,-. Daarbij krijgt u een gratis pizzaschep zodat u direct aan de slag kunt. Wilt u in aanmerking komen voor één van deze Outdoorovens? Na het seizoen zullen wij deze Outdooroven aanbieden voor slechts € 599.-. Schrijf u snel in bij de LF Gouda zodat u er zeker van bent dat u ook na de zomer het vakantiegevoel in uw tuin kunt ervaren.

Wij als Ernst Baas Tuininrichting zijn zeer te spreken over de samenwerking met Lennart en Sharon van de LF Gouda. Samen hebben we een bijzonder en vernieuwend concept neergezet waar alle bewoners en bezoekers van Gouda deze zomer van kunnen genieten. De officiële opening van het pizza- en barbecueseizoen is vrijdag 1 juli om 16:00 uur. Wij hopen natuurlijk dat u langskomt om het buitenleven te ervaren!

Delen:

Meer berichten