Gespot: Slanke Solpuri tuintafel in vakblad

De in 2018 geïntroduceerde tuintafel de Solpuri Soft is niet onopgemerkt gebleven. In het vakblad ‘Tuin en Landschap’ is deze nieuwe buitentafel gespot. De Soft Solpuri tuintafel kenmerkt zich door de slanke lijnen van het blad en de poten. Zo zijn de poten rechthoekig aan de buitenzijde en lopen met een lichte afronding naar binnen.

Solpuri tuintafel: soft uitvoering

De nieuwe buitentafel wordt uitgevoerd in antraciet frame, waarop een HPL-3D of een keramische blad kan worden toegepast. In deze kleurstelling zijn in totaal 13 verschillende mogelijkheden. Tevens wordt deze slanke Solpuri tuintafel in diverse afmetingen leverbaar.

Vanaf 2018 in onze show

Bent u net zoals het T&L vakblad benieuwd en/of enthousiast geworden naar de nieuwe buitentafel? De nieuwe Solpuri Soft tuintafel is vanaf voorjaar 2018 te bewonderen in onze inspiratieruimte te Waddinxveen.

Delen:

Meer berichten

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close