Gloster nieuws 2022

Aankomend jaar zullen bij Gloster nieuwe kleuren, nieuwe stoffen en nieuwe materialen worden toegevoegd. Dit in combinatie met nieuwe designs zullen er veel nieuwigheden en toevoegingen worden geïntroduceerd. Elk meubelstuk van Gloster is uniek en speciaal samengesteld met de juiste materiaal keuzes.

Zenith lounge set Gloster Tuinmeubelen

Zenith

De Zenith collectie is ontworpen door de Deense ontwerper Henrik Pedersen. Het design heeft een mix van diverse materialen die worden gecombineerd in deze loungecollectie. Een eenvoudige selectie maar toch zeker opvallend. De Zenith lounge komt u tegemoet door de gemakkelijke mobiliteit. De modules zijn voorzien van wielen en gemakkelijk te verplaatsen waardoor je favoriete plek in de tuin altijd binnen handbereik is.

Lima

De Lima collectie heeft een duidelijke verwijzing naar het Scandinavische design. Deze serie kenmerkt zich door diverse natuurlijke materialen die zijn samengebracht in de Lima collectie. Het teakhout gecombineerd met hoogwaardig outdoor wicker en geeft een extra touch aan de Scandinavische sfeer. De huidige Lima collectie wordt uitgebreid met een functionele lounger. Ook wordt deze style doorgevoerd in een volledig nieuwe dining collectie.

Gloster Lima Dining collection

Gloster Tuinmeubelen. Brown kleuren

Gloster brown

Nieuw in het kleuren pallet van Gloster is de toevoeging van een bruine tint. De brown kleur heeft een natuurlijke aardse tint die ideaal gecombineerd kan worden met de bestaande stofkleuren. Daarnaast zijn de diverse stoffen, keramieken en de buitenkarpetten in bruintinten toegevoegd.

De Grid-lounge serie wordt in een warm brown frame leverbaar. Ook zullen er diverse accessoires in bruintinten uitgevoerd worden.

Fresco

De Fresco serie heeft een knipoog naar de jaren 60. Een tijdloos en elegant design die de sferen van terrassen in Rome, Aspen en Malibu naar boven halen.

De zitting van de Fresco stoel lijkt te zweven op het ranke witte aluminium frame. De zitting is voorzien van een grove transparante weving dat vervaardigd is met weersbestendig wicker. Deze serie is leverbaar in een dining-, loungestoel en tafels.

Gloster Tuinmeubelen Fresco
Gloster Tuinmeubelen. Omada lounge

Omada

De Omada collectie geeft een knipoog naar de klassieke Nomad collectie die tientallen jaren geleden geïntroduceerd werd. De modulaire lounge stoel en hocker zijn gemakkelijk te bewegen over het gehele terras. Dit zorgt er voor dat je gemakkelijk kan schuiven en een eigen zit plek kan creëren.

De basis van de Omada is een organische gevormde basis van een lichte bruine kleur. Op deze basis worden comfortabele outdoor kussens toegepast om de zit extra comfortabel te maken.

Gloster 2022

Alle nieuwigheden voor 2022 treft u in de Innovations folder van Gloster. Deze kunt u hieronder inzien.

Delen:

Meer berichten