Gloster outdoor furniture 2019

De tuinmeubelen van Gloster staan bekend om hun eigentijdse strakke vormgeving en het gebruik van de beste materialen. Naast de hoge kwalitatief teakhouten tuinmeubelen maakt het Engelse bedrijf ook gebruik van Rvs, Aluminium en vele geweven kunststoffen.
Voorjaar 2019 zullen er nieuwe tuinmeubelen van Gloster worden gepresenteerd, waar wij u alvast een kleine impressie van geven. Daarnaast zullen er enkele series worden uitgebreid en herzien.

Lounge serie Dune

Quality time met vrienden in uw eigen tuin en geniet van een cocktail in comfort. De Dune serie van Gloster heeft Bohemian invloeden dat zich uit in de prachtige basis van teakhout gecombineerd met gepoedercoat aluminium. De luxueuze kussens en bijbehorende gewatteerde dekens op de lounge serie zijn uitgevoerd met 3D gebreide stoffen. De gebruikte stoffen zijn water resistent en hebben een zachte touch.
De style van de lounge is doorgevoerd in de sfeervolle Dune bijzettafels. De bijzettafels zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium dat leverbaar is in drie verschillende kleuren. Op dit basis frame kunnen prachtige keramische tafelbladen worden toegepast.

Comfortabele Kay lounge

Laat u omarmen door comfort, de Kay serie van Gloster combineert de tijdloze stijl met hoog comfort. De luxueuze en eigentijdse rugleuning van de Kay is een echt statement. Een groot rond gebogen rugleuning omarmt u tijdens het loungen. Het teakhouten frame is de basis van deze serie, waarop heerlijke kussens kunnen worden toegepast.
De Basis van de Gloster Kay is het teakhouten frame wat gecombineerd is met ‘French Cane’ style van de rugleuning. De rugleuning is vervaardigd van hoogwaardig ‘Wicker’ dat verkrijgbaar is in drie verschillende combinaties; Brindle, Harvast of Copper.

Strak gevormde Maya

Als opvolger van de Cloud hebben de Designers van Gloster de Maya lounge serie ontwikkeld. Deze nieuwe serie is verfijnder, opgefrist en met meerdere (nieuwe) optie mogelijkheden. Het frame bestaat uit een slank gepoedercoat aluminium frame dat leverbaar is in twee verschillende kleuren. De arm- en rugkussens zorgen voor een goede steun, doordat er een stabiel frame in de kussens zijn verwerkt. De serie is compleet door de toevoeging van hoge en lage bijzettafels, daarbij heeft de Maya serie ook exclusieve planten bakken geheel uitgevoerd in de zelfde stijl.

Keramische bijzettafel Blow

Geheel nieuw zijn de Blow bijzettafels van Gloster. Het frame en de basis van deze tafels zijn vervaardigd van keramiek waarop een drietal subtiele kleurtinten van glazuur kan worden toegepast. Op de geglazuurde basis wordt een teakhouten top toegepast, die deze bijzettafel een eigentijds karakter geven. Deze unieke en eigentijdse serie kan ideaal gecombineerd worden met teakhouten of aluminium tuinmeubels van Gloster.

Mix en match met Grid lounge

De Grid serie van Gloster heeft het al in de naam zitten. Het basis raster van deze lounge bestaat uit complementaire eenheidsvormen. Dit is de basis van een volledig flexibel zitsysteem voor de buitenruimte, waarbij de elementen individuele gecombineerd kunnen worden. Zo maakt u een passende lounge naar uw eigen behoefte. De Grid is de perfecte oplossing voor zeer comfortabel lounge in een stijlvolle wereld.

Subtiele Carver tafels

De Carver tafels zijn ontworpen door een van de bekende Gloster ontwerpers Hendrik Pedersen. De unieke tafelserie kenmerkt zich door het minimalistische aluminium frame wat leverbaar is in het wit of meteoor (antraciet). Het minimalistische frame is door de hoekverbinding extra stabiel.

Deze Carver serie bestaat uit vier verschillende rechthoekige tafels. Voor de tafel kunt u kiezen uit 6 verschillende tops zoals; teakhout laten structuur, aluminium (Meteor en Wit) tot keramiek (Bianco, Nero en Pumice).

Gloster tuinmeubelen

Bent u benieuwd geworden naar de tuinmeubels van Gloster? Kom proefzitten in onze inspiratieruimte. Zo hebben wij een opstelling van de Grid lounge serie en de Vista serie voor uw klaar staan. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Delen:

Meer berichten