Gooooo Pottery 2018

Het Belgische merk Gooooo wordt door de meeste mensen herkent door de OXO serie met de reusachtige afmetingen van wel 200 cm. Die in een 8 tal standaard RAL kleuren leverbaar is. Afgelopen jaren is het merk bezig geweest met diverse nieuwe serie potten, met al inspiratie van het bekende model. Zoals bijvoorbeeld de OTO serie die geheel vervaardigd is van hoogwaardige klei die in 4 kleuren leverbaar is.

Nieuwe serie OTO Terra Forte – Gooooo pottery

Afgelopen september werd er tijdens de beurs ‘Maison en Objet’ de nieuw keramische serie gepresenteerd. In samenwerking met Terra Forte een bekende Italiaanse potten maker. Werd de OTO Terra Forte serie ontwikkeld, deze keramische pot is leverbaar in 3 verschillende kleuren; Natural, Griggio en Nero. Naast deze pot is er ook een muffin (bolder) variant gekomen, een prachtig (zit-) element met de looks van de nieuwe OTO Terra Forte serie.

Wist u dat:

  • De OTO Terra Forte Nero de donkere kleur van buitenaf de pot intrekt tijdens het productie proces. Dit in tegenstelling van de Natural en de Griggio kleur.;
  • De OTO Mini en OTO Terra Forte serie geheel met de hand gemaakt wordt, waardoor elke pot een uniek object is.

Gooooo OTO Terra Forte

Benieuwd geworden naar de nieuwe serie van Gooooo? In onze inspiratieruimte hebben wij alle drie de kleuren staan, in de afmeting d. 50 cm (OTO 40) voor uw klaar staan. Hierdoor kunt u de kleur in het echt bewonderen.

Delen:

Meer berichten