Heatsail

Piet Boon outdoor Heatsail Blueness

Wat een plaatje, natuurlijk dacht je bij hoogwaardige terrasverwarming al aan Heatsail, maar de Heatsail dome is wat ons betreft wel het paradepaardje. Je voelt de warmte al vanaf 5 meter, kunt er muziek op afspelen, is verkrijgbaar in circa 75 ral kleuren en in verschillende modellen te leveren. 

Wie is Heatsail?

Van oorsprong is Heatsail een Belgisch design bedrijf die de wereld van luxe verlichting, verwarming en koeling opnieuw heeft gedefinieerd. Sinds 2012 wordt er met hart en ziel gewerkt aan de creaties. De producten staan voor luxe, elegantie en exclusiviteit. Ze zijn blikvangers en bieden sfeer. Heatsail verlengt de ultieme buitenbeleving. Dit klinkt misschien wat vaag, maar met de lampen van Heatsail, zorgen ze ervoor dat je langer buiten kunt blijven. De premium terrasverwarming door middel van staande terrasverwarmers en hangende terrasverwarmers zijn op en top voor de verlenging van de avond. 

Welke product opties heeft Heatsail?

  • Heatsail Dome
  • Heatsail Disc
  • Heatsail Beem

Zie hieronder de verschillende modellen met uitleg.

Heatsail Dome

De Heatsail Dome is een designlamp met infrarood verwarmingselementen. Het unieke aan deze verwarmingselementen is dat de warmte niet verwaaid, zoals normale warmte doet. Dit maakt het aangenaam om langer buiten te blijven. Ook buiten het seizoen. De designlamp is verkrijgbaar in verschillende modellen, namelijk:

Piet Boon Disc

Heatsail Disc

De Heatsail Disc is ontworpen door ontwerper: Piet Boon. In deze nieuwe outdoor heater is de expertise van de techniek van de Belgische firma Heatsail samengevoegd met het vakmanschap en het design van de Nederlandse architect Piet Boon. De Disc is super strak, robuust en een waardig tuinmeubel. 

Heatsail Beem

Heatsail Beem

De Heatsail Beem is een waanzinnig innovatieve lamp, die de hele tafel verwarmt. De Beem heeft een warmtebereik van circa 5 meter en is zelf uit te breiden met verkoeling. De verkoeling wordt door middel van koude mist verspreid, zodat u ook buiten kunt genieten in de warmte. 

VER-infraroodtechnologie

Heatsail maakt gebruik van VER-infraroodtechnologie omdat dit het makkelijkst op te nemen is door de huid van mensen. Omdat je gezicht vrijwel nooit is bedekt, hebben de stralen directe toegang tot de huid. Naast dat dit een groot voordeel is, kan de warmte niet wegwaaien. Zo heeft de wind geen invloed op de straling, wat het bij normale warmte wel heeft.

Voordelen infraroodstraling:

  • Stimuleert bloedsomloop
  • Geeft warm licht
  • Verhoogt immuunfunctie
  • Werkt ontgiftend

Groot warmtebereik

De terrasverwarmers van Heatsail hebben een uitstekend warmtebereik. Het standaard infraroodelement, heeft namelijk een bereik tot circa 5 meter. Als er meer warmte gewenst is, is de lamp uit te breiden met de HT25+ module. Deze module genereert 25% meer warmte tegen hetzelfde stroomverbruik. De warmtelamp is ideaal voor buiten, maar ook voor een carport, overkapping en dergelijke.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten