Inspiratieruimte geopend – Vanaf 21 maart

Het is bijna weer zo ver! Op woensdag 21 maart zetten wij onze deuren weer open vanaf 10:00 uur. Wij heten u dan van harte welkom in de inspiratieruimte met vele nieuwe tuinmeubelen en collecties van o.a.: Royal Botania, Solpuri, TUUCI en Atelier vierkant.

Bijna klaar voor zomer 2018

Momenteel zijn wij druk bezig met het aanpassen van onze showroom. Het team van Ernst Baas Tuininrichting heeft een prachtige nieuwe selectie voor uw samengesteld voor tuinseizoen 2018. Naast de vele nieuwe tuinmeubels hebben wij diverse nieuwe accessoires voor de buitenruimte! Tevens heeft de inspiratieruimte een extra groene touch gekregen.

Nieuwe modellen 2018

Vanaf 21 maart hebben wij diverse nieuwe modellen van o.a.: Royal Botania, Tuuci, Solpuri, LOFDesign en Atelier Vierkant voor u gepresenteerd.

Royal Botania 2018

Royal Botania heeft vanaf 2018 diverse nieuwe lounge en dining modellen gepresenteerd. Vele nieuwe modellen hebben wij voor u opgesteld in onze inspiratieruimte, zoals o.a.:

  • Antraciet kleurige Ninix Lounge met comfortabele kussens;
  • Witte Alura lounge hoek, gecombineerd met teakhout;
  • De nieuwe teakhouten Zenhit armchair (medio april verwacht);
  • De U-nite tafel in de nieuwe brons kleur met Vulcan Black top (medio april verwacht);
  • Brons kleurige Twist (medio april verwacht) en Jive stoel met Olefin fiber;
  • Lusit lounge bank in de nieuwe bronze kleur (medio april verwacht);

Solpuri 2018

Het Duitse tuinmeubel merk Solpuri heeft vanaf dit voorjaar diverse nieuwe lounge en dining modellen gepresenteerd. Voor u hebben wij diverse modellen gepresenteerd in onze inspiratieruimte. Zo kunt u de volgende modellen bewonderen.

  • De nieuwe Solpuri Club dining armstoel;
  • Antracieten Soft dining table die uitgevoerd met een mokka kleurig blad;
  • Diverse Grid bijzettafels met teakhouten en HPL-3D blad;
  • Teakhouten Spindle;

Tuuci 2018

Het luxe en exclusieve parasol merk Tuuci heeft vanaf 2018 een uitbereiding bij de ‘Ocean Master MAX – Single Cantilever’. De ‘Luna LED light’ verlicht uw top van de parasol met de duurzame verlichting. Wij hebben deze nieuwe ‘Luna LED light’ met de ‘Plantation MAX – Single Cantilever’ in onze inspiratieruimte staan.

LOFDesign 2018

De LA-Lazylounge is vanaf 2018 het nieuwe paradepaadje van LOFDesign. Deze lounge bestaat een drietal standaard modules waarmee vele creatieve hoeken kunnen worden gecreëerd. In onze showroom kunt u proef komen zitten op de LA-Lazylounge en AL-Lazyfootrest.

Atelier Vierkant

In onze inspiratieruimte hebben wij een selectie van diverse pottery van Atelier Vierkant staan. Vanaf het voorjaar hebben wij hier enkele nieuwe modellen aan toegevoegd . Zoals de hoge cilindervormige MUR120 in de kleur Grey en de cilindervormige U50 en U80.

Tuinmeubel seizoen 2018

Benieuwd geworden naar de nieuwe modellen? Vanaf woensdag 21 maart zijn wij weer geopend op de woensdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Bekijk voor de zekerheid onze contact pagina voor de actuele openingsdagen en tijden.

Inspiratieruimte 2018 - Ernst Baas Tuininrichting

LET OP: Tijdens het seizoen kunnen de modellen gewisseld of veranderd zijn.

Delen:

Meer berichten