Inspired by Nature – DEDON 2024

Al meer dan 30 jaar staat DEDON bekend om zijn revolutionaire vezels. Welke door eigentijdse wevingstechnieken uniek zijn. Tijden de Salon del Mobile 2023 in Milaan worden de nieuwigheden voor 2024 gepresenteerd. Wij hebben al een klein voorproefje op toekomst met DEDON, de nieuwe meubels zijn geïnspireerd door de natuur.

Iconische ontwerpen

DEDON heeft de afgelopen jaren diverse iconische sculpturen zoals bijvoorbeeld de Daydream, Leaf, Kida en Nestrest ontwikkeld. Door het ongekend vakmanschap in combinatie met designers welke geïnspireerd werden door de invloeden van de natuur kwamen deze modellen tot stand.

Preview DEDON 2024

Milaan april 2023 ‘Spirit of Design: Inspired by Nature’ dat is de slogan voor de nieuwigheden DEDON 2024. Tijdens de design week in Milaan worden o.a. nieuwe vezels, stoelen en lounges gepresenteerd. Deze zijn in samenwerking met de bekende designers; Henrik Pedersen, Frank Ligthart, Werner Asslinger, Stephen Burks, Hoffman Kahleyss en Arnd KüchelDesign van DEDON ontwikkeld. Een kleine preview van den nieuwigheden treft u hier.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten