Low dining by Royal Botania

Al 30 jaar is Royal Botania een belangrijke voorloper op het exterieur. Elk ontwerp heeft een mix van ergonomie en esthetiek waarbij er een grote focus ligt op het detail. Dit jaar heeft het Belgische merk een paar interessante nieuwkomers die er voor zullen zorgen dat de buitenruimte naar een hoger niveau wordt gebracht.

Aankomende jaar zullen er diverse nieuwe (volledige) series worden toegevoegd aan de huidige collectie. Daarnaast wordt de Low Dining serie geïntroduceerd die ideaal combineren met de lage relax stoelen.

Low dining

Helemaal hip anno 2022 comfortabel eten en daarna heerlijk na tafelen op een relax stoel. De Low Dining tafels zijn vanaf komend jaar leverbaar in de bestaande Conix tafels en de nieuwe Styletto serie. Uit de bijpassende relax chairs kunt u kiezen uit de onder andere de Strappy, Zenhit, Alura, Samba en Exes stoelen. Door het mixen van het tafel frame met de tafel top kunt u in combinatie met de relax stoelen u een eigentijdse Low Dining op uw terras creëren.

Door de uitgebreide mogelijkheden van de tops kunt u kiezen uit robuust teakhout of stoer betonnen blad. Daarnaast is er ook een royale keuze uit keramische bladen van lichte natuurtinten tot donkere marmerstructuur met lichte aderen.

Low dining Royal Botania
Low dining by Royal Botania

Styletto serie

Een compleet nieuwe serie in het DNA van Royal Botania is de Styletto. Typerend aan deze collectie zijn de slanke conische poten, die er voorzorgen dat er een elegante style ontstaat. Deze serie bestaat uit een modulaire lounge, diverse tuintafels en dining chair. De modulaire bank heeft een 3-tal basis elementen waarop verschillende basiselementen zoals o.a. rugsteunen op kunnen worden gemonteerd. Door het aankleden met luxe stoffen voor de kussens en keramische bladen maakt u uw lounge eigen. De tafels zijn in meerder maten en hoogtes leverbaar, hierdoor kunt u kiezen uit een Dining, Low dining of side table.

Delen:

Meer berichten