Nieuw bij Umbrosa, nieuwe kleuren voor 2019

Voor aankomend seizoen (zomer 2019) heeft Umbrosa een aantal nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie. Waardoor elke Umbrosa parasol naar eigen stijl kan worden uitgevoerd.

Parasol trend 2019

Aankomend jaar zullen er maar liefst 12 kleuren worden toegevoegd aan het kleurenpalet van de masten. Niet alleen de stofkleur van het doek maar ook de aluminium gecoate palen met bijbehorende bases (parasol voet) zullen in eigen stijl kunnen worden uitgevoerd. De 12 nieuwe mastkleuren worden leverbaar voor de drie collecties; Spectra, Ingenua en Infina*. Hoe mooi is het nu om uw terras of tuin helemaal in uw eigen kleurcombinatie af te (laten) stylen.

12 nieuwe kleuren Umbrosa
Nieuwe kleuren van Umbrosa 2019

Impressie tijdens Biennale Interieur

Tijdens de Biennale Interieur beurs medio oktober 2018 werden de nieuwe kleuren gepresenteerd aan de bezoekers. Onder de ondervraagde kozen 56% mensen voor een gekleurde parasol waarbij er 24% voorkeur was vaan de nieuwe ‘Pale Green’.

Onderstaand een impressie van de ‘Biennale Interieur 2018’

12 Umbrosa kleuren

Onderstaand de 12 verschillende mast kleuren voor o.a. Spectra, Ingenua en Infina.

Beige Red, Pastel Turquoise, Pale Green, Bottle Green, Moss Grey, Basalt Grey, Dusk (Black Brown), Black, White, Aluminium, Natural Woodlook en Wenge Woodlook.

*kleur mogelijkheden buiten Dusk, White en Aluminium op aanvraag.

Delen:

Meer berichten