Nieuw: Legno parasol ontworpen door Piet Boon

Als de zon zich laat zien en het zomerseizoen aanbreekt, mag een luxe parasol niet in uw tuin of buitenruimte ontbreken. Een parasol geeft uw tuin niet alleen een sfeervolle uitstraling, het is ook ideaal wanneer u op zoek bent naar schaduw. Bijvoorbeeld als u met vrienden dineert in uw tuin of even uit de zon wil. Daarom introduceren we een nieuw product in onze inspiratieruimte: de prachtige parasol van de Nederlandse meubel- en interieurontwerper Piet Boon.

Legno parasol van Umbrosa

De Legno parasol, ontworpen door Piet Boon, is de nieuwste aanwinst van de collectie van Umbrosa. Deze designparasol heeft een telescopische mast en een prachtige top. De parasol zorgt voor voldoende schaduw in uw tuin en u kunt hem gebruiken om schaduwplekken te creëren waar u zich kunt terugtrekken. Bijvoorbeeld als de zon te fel is of wanneer u wilt genieten van een goed boek. De parasol is gemakkelijk te openen en u kunt hem zonder problemen uitklappen boven uw eettafel of loungehoek. Daarnaast is de parasol getest in de windtunnel met hoge snelheden en daarmee bewezen windbestendig. De Legno parasol is dan ook geschikt voor iedere tuin.

Onderstaand impressie van de test in de windtunnel;

Legno zorgt voor schaduw

De parasol laat zich prachtig combineren met de loungeset die eveneens ontworpen is door Piet Boon. De loungeset heeft een strakke uitstraling en zit heerlijk. De Legno parasol past daar perfect bij dankzij de moderne look. Natuurlijk is het ook mogelijk om de parasol te combineren met andere tuinmeubelen om zo voor een mooi contrast te zorgen. Hoe u de Legno parasol ook combineert, hij zal prachtig in uw tuin staan en tijdens de zomermaanden voor verkoelende schaduw zorgen.

Bent u op zoek naar een nieuwe parasol voor in uw tuin of wilt u de parasol een keer bekijken? Kom dan langs in onze inspiratieruimte in Waddinxveen om de designparasol te bewonderen.

Delen:

Meer berichten