Nieuw: Luxxout – Inova windscherm in onze inspiratieruimte

Tijdens de lente- en zomermaanden zijn veel mensen graag in hun tuin. Dat begrijpen we bij Ernst Baas als geen ander. In die periode komt uw tuin tot leven en laat de zon zich vaker zien. Toch kan het ook tijdens deze maanden voorkomen dat de wind wat harder waait en dan is het prettig om daar op voorbereid te zijn. Daarom introduceren wij in onze inspiratieruimte een nieuw product: het Inova windscherm van Luxxout.

Bijzonder Inova windscherm

Dit prachtige Inova windscherm is vanaf nu te bewonderen in onze inspiratieruimte in Waddinxveen. Het luxe windscherm is van het merk Luxxout en echt iets bijzonders. Het is namelijk een licht transparant windscherm zodat u wel van de stralende zon kunt genieten, maar geen last hebt van tocht of windvlagen. Dankzij de veelzijdigheid van Inova en de verschillende doeken waaruit u kunt kiezen, is Inova naast windscherm ook als zonnescherm, regenscherm of privacyscherm te gebruiken. Natuurlijk is het windscherm gemaakt van duurzame materialen zodat u er jarenlang plezier van hebt.

Flexibel windscherm

Omdat het weer heel veranderlijk is, past het Inova windscherm zich daarop aan. Het windscherm kunt u eenvoudig in- of uitrollen. Ook is het windscherm flexibel. U kunt het windscherm vastmaken aan uw veranda, balkon of muur, maar ook vrijstaand gebruiken in uw tuin. Het windscherm is verticaal sluitbaar, maar is ook verkrijgbaar in de horizontaal sluitbare varianten ‘Vita’ en ‘Vento’. Hierdoor is het Inova windscherm van Luxxout geschikt voor iedere situatie.

Het monteren van het scherm is niet moeilijk, maar uiteraard kunnen wij de plaatsing van uw windscherm vanuit Ernst Baas Tuininrichting voor u realiseren. Kom vooral langs in onze inspiratieruimte om dit unieke windscherm te bekijken en zelf te ervaren hoe makkelijk en flexibel het windscherm in gebruik is. Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen tegen weer en wind voor uw tuin of buitenruimte.

Delen:

Meer berichten