Nieuwe Infina 2017

Heeft u het al vernomen? De nieuwe Infina Parasol van Umbrosa is (eindelijk) leverbaar! De Infina is voorzien van een flink aantal verbeteringen op allerlei gebieden. Deze grote en kleine verbeteringen maken de nieuwe Infina steviger, strakker en vooral makkelijker in gebruik.

Eerste Infina 2017 in showroom Ernst Baas Tuininrichitng

Wat is er zoal verbeterd?

  • Het parasolvlak kan volledig vlak getrokken worden waardoor de minimalistische look benadrukt wordt.
  • De dikkere mast zorgt voor extra stevigheid en een hogere wind resistantie. Deze past nu ook in de standaard ‘granite base’ wat ook een pluspunt is.
  • De kroon is vervaardigd uit glasvezelversterkte kunststof en is daardoor zeer sterk en roestvrij.
  • Het doek opsteken is nu kinderspel.

Eerste detail foto’s van Umbrosa

Alles begint bij een goede basis

Opzoek naar de ideale “base” om uw Infina Parasol in te plaatsen? Ook daar hebben ze bij Umbrosa de ideale oplossing voor in de vorm van de “Granite Base”, de bij Umbrosa in huis ontwikkelde basis voor o.a. de nieuwe Infina.

De “Granite Base” is leverbaar in 2 varianten van 50 en 80 kilogram. Deze Base biedt een stevige grip op iedere parasol voorzien van een midden-mast tussen de 32 en 50 millimeter.

Op bezoek in België

Ook leuk om te melden is dat wij pasgeleden al even mochten komen voorproeven in de fabriek van Umbrosa. Hier maakte we kennis met nieuwe de Infina en Granite Base. Hieronder 4 impressies van deze voorproefjes:

Koffie? Kom langs en maak kennis

Ok genoeg technische feitjes over deze vernieuwde meester in de schaduw. Nieuwsgierig? Kom langs en maak kennis met de nieuwe Infina. Onze medewerkers staan voor u klaar, net als de koffie.

 

 

 

Delen:

Meer berichten