Nieuwe modellen Royal Botania 2017

Tijdens Maison & Objet 2016 zijn er vele nieuwe modellen gepresenteerd van Royal Botania die vanaf voorjaar 2017 leverbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Ninix Lounge, de Vigor en de inklapbare Traverse tafel!

Wij hebben voor u de nieuwe mogelijkheden van Royal Botania op een rijtje gezet.

Ninix 2 zitter voor buiten

De bekende Ninix lounge collectie is binnenkort als Bench module (2-zitsbank) leverbaar met nieuwe kleuren (poedercoating) frames en kleuren zittingen!

Vigor Ligbed

De Vigor Lounge heeft een Daybed Cushion gekregen waardoor u uw eigen ligbed kan samenstellen in de zelfde sfeer en style als uw huidige Vigor Lounge.

Zidiz in geheel teak

De Zidiz tafel is vanaf komend voorjaar naast de keramiek top ook verkrijgbaar met een teakhouten top. Het teakhouten of keramiek top combineren met een aluminium frame is dan ook mogelijk.
Daarnaast is de Zidiz table in twee nieuwe afmetingen verkrijgbaar waarbij 1 model te vergroten is van 220 cm tot 300 cm.

Traverse opnieuw inklapbaar

De Traverse tafel heeft vanaf nu 2 (kleinere) broers gekregen. Deze serie is uitgebreid met een vierkant en rond model die beide inklapbaar zijn. Ideaal dus voor in een kleine tuin of balkon. Ook is het standaard kleur frame (wit) en de teakhouten top verledentijd, vanaf 2017 kunt u uw traverse tafel naar eigenstijl af stijlen.

Tea Time in aluminium

De kleine bijzettafel Tea Time is verkrijgbaar met een aluminium frame die in diverse kleuren verkrijgbaar wordt. Daarnaast blijft het teakhouten frame gewoon leverbaar.

Jive armstoel van aluminium met teak

De nieuwe armstoel Jive van Royal Botania is het begin van een gehele nieuwe collectie. Deze armstoel heeft een aluminium frame met een teakhouten arm en rugleuning. De zitting is gemaakt van een geweven stof.

Revolutionaire parasol Palma

Het was al even bekend dat Royal Botania met de nieuwe parasol kwam, maar nu is het zeker. Vanaf voorjaar 2017 is de eerste automatische parasol verkrijgbaar. Door het mechanisme in de mast is een draai mechanisme voor deze parasol verleden tijd!
Wij hebben de nieuwe Palma al uitgeprobeerd… Benieuwd? Bekijk onze video die wij tijdens de beurs hebben gemaakt.

Delen:

Meer berichten