Nieuwe modellen van Royal Botania 2016

Royal Botania heeft in het voorjaar van 2016 diverse nieuwe modellen geïntroduceerd. Er zijn nieuwe tuinmeubelen en nieuwe buitenverlichting toegevoegd aan de huidige collectie. De nieuwe modellen zijn een goede aanvulling, doordat er gekozen is voor nieuwere vormen, kleuren en afmetingen.

Deze blog bespreken wij de nieuwe tuinmeubelen van Royal Botania. In onze volgende blog zullen wij het hebben over de nieuwe buitenverlichting van Royal Botania.

De Royal Botania tuinmeubelen

Vele bekende series van de Royal Botania tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in nieuwe afmetingen, kleuren en materialen. Uw terras kan vanaf nu nog meer op u wensen en stijl worden afgestemd.

Zidiz in nieuwe kleuren

De aluminium tuinstoelen van de Zidiz serie met teakhouten frame zijn vanaf voorjaar 2016 naast de bestaande White Uni en de Sand kleuren. Verkrijgbaar in de zwart gecoate versie, deze zwarte kleur geven de Zidiz tuinstoelen een moderne uitstraling.

Nieuwe zon in de O-Zon

De tuinstoelen uit de O-Zon serie is sinds 2015 verkrijgbaar in een aluminium sand coating. Door de grote vraag naar meerdere frame kleuren heeft Royal Botania vanaf voorjaar 2016 de kleuren uitgebreid. De O-Zon stoel is daardoor sinds dit voorjaar verkrijgbaar in de zwarte kleur.

Het topmodel tuintafel van de O-Zon serie is te herkennen aan het draaiende midden-center van de tafel. Naast dat dit model in 2015 verkrijgbaar werd in de Sand kleur is dit topmodel in voorjaar 2016 uitgebracht in een mat zwarte uitvoering. Door deze O-Zon tuintafel uit te voeren met een mat zwarte frame en een teakhouten top kan deze tafel goed toegepast worden in een moderne en landelijke tuinen.

Bent u benieuwd naar de combinatie van mat zwart en teakhout? Kom langs in onze inspiratieruimte en bekijk dit topmodel.

New England in teak

Wie kent hem niet de klassieke tuinstoel? De New England tuinstoelen van Royal Botania zijn sinds dit jaar naast de twee standaard coatings ook verkrijgbaar in een geheel teakhouten variant. Deze teakhouten stoel gaat nu nog meer op in uw tuin.

Het nieuwe lounge in 2016

Sinds het voorjaar van 2016 heeft Royal Botania een nieuwe aanvulling gebracht op de ervaring van het buitenloungen. De Alura Lounge is het nieuwe topmodel van Royal Botania. Het modulaire systeem is naar alle wensen opstellen en daardoor op elk terras toepasbaar. Daarnaast is de Alura Lounge goed te combineren met de bestaande Alura serie tuinmeubelen.

Tijd voor thee met Tea Time

De nieuwe Tea Time tafel van Royal Botania is een modieus bijzettafel door de keuze van de gebruikte materialen. Het teakhouten frame is goed te combineren met de verschillende mogelijkheden van de keramiek topen. Zo is er altijd een keramiek top die bij uw terrastegel past.

Roestvrijstalen tuinstoelen met coating

De design stoelen uit de QT serie van Royal Botania zijn te herkennen aan de zeer slanke roestvrijstalen profielen met een zitting van textileen. Vanaf voorjaar 2016 zijn deze QT tuinstoelen verkrijgbaar in drie gecoate roestvrijstalen varianten. Zo kunt u nu kiezen uit een White Uni, een Pearl Grey Uni of de Black Uni kleur.

 

Kom proef zitten

Bent u benieuwd naar de QT stoelen of andere nieuwkomers van Royal Botania? Kom lang in onze inspiratieruimte en laat u adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij divers nieuwe modellen als demo in onze inspiratieruimte staan.

Delen:

Meer berichten