Umbrosa Stofkleuren

Vanaf voorjaar 2018 zullen de parasols van Umbrosa worden voorzien van nieuwe trendy kleuren, die passen bij het outdoor leven van nu. Daarbij worden vanaf nu alle Umbrosa stofkleuren vervaardigd van 100% Acryl.

Tijdens Maison en Objet te Parijs hadden wij al een klein vermoeden dat er nieuwe kleuren kwamen op de parasols van Umbrosa. Doordat er een afwijkende stofkleur (Sunbrella Mint) in tegenstelling tot de normale Premium of de Limited Edition op de Spectra zat. Lees verder over ons bezoek…

Maison en Objet - Umbrosa Spectra Nieuw 2017

Umbrosa Solidum

De nieuwe Solidum stof collectie van Umbrosa bestaat uit 4 kleuren acryl stof van 250 gr/m2, van het bekende firma Dickson Constant. De Solidum stof is de vervanger voor bestaande ‘Premium stof’ (olefine), die vanaf voorjaar 2018 niet meer leverbaar zal zijn.

  • De vier nieuwe kleuren zijn; Natural, Canvas, Grey en Taupe.

Nieuwe Umbrosa Solidum stof

Umbrosa Sunbrella

De nieuwe Sunbrella stof collectie bestaat uit 10 verschillende trendy stofkleuren. De stof is volledig van acryl van 260 gr/m2 en heeft een Color Rating van 7/8 (max haalbare = 8). De Sunbrella stof is de vervanger voor de bestaande ‘Limited collection’, die vanaf 2018 niet meer leverbaar zal zijn.

De nieuwe Sunbrella kleuren zijn onderverdeeld in 4 groepen, waarvan;

  • Vier pasteltinten; Marble, Curaçao, Mint en Blush;
  • Twee felle kleuren; Pepper (diep rood) en Lichen (warm groen);
  • Twee blauwe kleuren; Adriatic en Blue Storm;
  • Twee trendy kleuren; Flanelle (donker grijs) en Black.

Nieuwe Umbrosa Sunbrella stof

Binnenkort meer

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe kleuren? Binnen enkele weken verwachten de nieuwe stofstalen van de Solidum en Sunbrella collectie binnen te hebben. Uiteraard presenteren wij u dan graag de nieuwe kleuren in onze inspiratieruimte.

Nieuwe kleuren Umbrosa 2018 Moodboard

Delen:

Meer berichten